PR CUAET
-
Це десь у кінці буде?Чи де ті докази треба додати?Тоді виходить що треба таки ТАК ставити?
-
Я знаю що для кожної людини потрібно окремий. Що-до спільного акаунта,я не можу нічого сказати. Я не знаю
-
Тобто Employer declaration роботодавець має заповнити і підписати сам, тут зрозуміло. А як з приводу Authorisation form, що це таке і як його з'їсти? Там на скільки я зрозумів має бути або job offer or contract? І ще reference letter це ж на скільки я поняв рекомендаційний лист від колишнього роботодавця чи що воно таке?
-
А почему не дали ворк пермит? Не ставили отметку, что хотят работать? Когда одобрили визу. Если до 4 февраля 2024, то скорее всего при подаче онлайн в ворк пермите откажут. Сейчас уже нельзя изнутри Канады менять статус с туристического на рабочий.
-
Величезне спасибі 😊
-
Так. Це буде краще. Не забудьте вказувати Україна 2022,та обов'язково обох ворк перміт і докази. Все у вас вийде
-
Добре,дякую велике,спробую просто його окремо створити,може так буде ліпше
-
Не знаєте за які місяці прийшли паспорта диппоштою- бо чекаємо з вересня…
-
Також цікавить …
-
Цього ніхто вам не скаже, лише по факту як внесуть усі в базу
-
Мені на email update по Work Permit прийшов 25 грудня о 21:00.🤪 Рівно через добу після подачі😳
-
Це у них схоже такий стиль роботи. Напишіть може запитання в групу, якщо хтось має таку інформацію то вам відпише.
-
За два місяці до закінчення паспорту підʼїхати до консульства та продовжити паспорт, а потім ловити слот на виготовлення нового
-
Зайдіть в кабінет там буде це кляте підтвердження
-
Employer declaration and authorization form , це один документ )) Може бути offer , або contract Employment reference letter(s) , від теперішнього роботодавця , де він на конкретну дату , підтверджує що ви на нього працюєте , виконуєте такі-то обовʼязки , на таких-то умовах і отримаєте за це оплату
-
У нас Онтарійська провінційна
-
Підкажіть будь ласка, а коли ви стали у чергу очікування?
-
29 листопада
-
Нема 🙄
-
Здається що ти кому потрібен паспорт швидко то єдиний вихід то два рази літати до Європи, нажаль
12 Jan 2024, 17:45
368386/467247
4 minutes ago