PR CUAET
-
Вам пощастило, що ви подавалися в Оттаві, в інших місцях, якщо немає якоїсь копії, потрібно бігти по місту шукати де можна роздрукувати... Бажаю всім дуже серйозно підходити до підготовки пакету документів і завжди отримувати якісні послуги!!!
-
Ну, що є то є. Нажаль, це від нас не залежить. Тому перед походом туди варто підготуватися по максимуму. І саме ось це вже повністю залежить від людини, яка подається на виготовлення паспорта.
-
Доброго дня! Після реєстрації на тест та оплати, помітила помилку в імені… 🫢Не знайшла де виправити. Чи хтось стикався?
-
Ну да, все для людей 😆😆😆 найбільше подобається, що список документів різний в залежності від контори де подаєшся
-
Кто ждет карты более 3 месяцев , то начинайте щвонить в IRCC . Первый ваш влпрос должен быть- передана ли карта в печать. Если нет, сразу пишите парламентеру. Если карту не приняли в печать, значит ваше дело попросту потеряли в процессе передачи. И необходимо делать заявку об это .
-
Нам афігенно повезло, що копії документів є на гугл диску, і що змогли роздрукувати витяг про прописку там на місці. А в другої людини абсолютно випадково в паспорті валялявся папірець з інн кодом. Одна людина з ід карткою, де є інн, але немає прописки, друга з паперовим паспортом, де є прописка, але немає інн 😆😆😆 і на той момент про це на сайті не було ні слова
-
Всім доброго дня Можливо у когось була така ситуація!? Я стала в е-чергу на отримання слоту і чекала доки запропонують вільну дату, але сталось так що вдалось спіймати самій слот і через днів 10 мені приходить на почту лист від консульства де вони пропонують вільну дату і треба підтвердити протягом 24 годин (я цього не зробила так як маю вже слот) через 24 години прийшов лист так як я не підтвердила запис ваш слот передається наступному в черзі І тепер найцікавіше що в моєму особистому кабінеті тепер є мій запис і запис зовсім чужої для мене людини якій передався мій слот який я не підтвердила Фото додаю
-
Консультації платні. Проте якщо є потреба можна змінити час чи відмінити консультацію, і гроші в такому випадку повертаються.
-
От через ті проблеми ми і вибрали варіант 3. При цьому вийшли 0 втрати і всі гроші поступили в банк без обмежень. Тут бояться великих сум кешом))
-
Параллельно то можно, но там придётся два раза фиии платить все... и я потом не уверена, можно ли будет фии отменить и вернуть деньги по "плану Б"...
-
Скільки зараз чекати на довідку про несудимість з дія якщо я дівчина (написано 30 днів) у всіх так?
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, працюю у садочку чи потрібен мед.огляд. на продовження ворк перміту? Останній мед.огляд був у 2023.
-
Знизу чорна кнопка - скасувати запис.... Це все.
-
Інша людина, напевно, шукає свій слот у своєму кабінеті і не бачить... Сподіваюся, ІТ цього сервісу вже займаєтьчя цим
-
Як відмовитись від нього якщо цей слот належить іншій людині? І я від її імені повинна скасувати запис?
-
Питання по заповнені форми IMM 5710- на OWP В кого були виникали проблеми - коли ви вписували місяці кінцеві закінчення роботи чи навчання - в мене вибиває помилка і не появляється QR code . Як це виправити ?
-
Це збій в системі. Вам потрібно якнайшвидше відмовитись від чужого запису.
-
Ще хотів спитати, якщо не проти, які саме ці документи від роботодавця можна підготувати заздалегідь, а які треба пізніше. Я чув , що деякі можна додати пізніше і на скільки пізніше..... ?
-
Доброго дня, підскажіть будьласка. У вас між подачею та eligibility не було ніякої іншої зміни статусу? Дозапит документів, чи лист з номером справи?
-
Людина не має цього слоту... Він прийшов вам. Якщо ним ніхто не скористається, то він пропаде! І не відомо як система відреагує. Може всі ваші записи видалити! Вже багато разів писали. Якщо слот не ваш - зразу видаляйте!!!
12 Jan 2024, 17:45
368612/474652
4 days ago