PR CUAET
-
Зрозуміло!
-
Чи підійде лист з школи дитини де вказано місце проживання в Канаді? Чи потрібен договір оренди?
-
3 сентября получил номер кейса. С тех пор тишина
-
Доброго дня , мені потрібна термінова консультація іміграційного адвоката. З оплатою за срочність якщо потрібно. В зв'язку з оновленням форми в Приват банку в мене є декілька годин до оновлення. Мені потрібно проконсультуватися як правильно оновити дані приватбанці і як це вплине на мій статус PR.
-
Замовте доставку dhl , дипломатична пошта буде не скоро, оскільки там проблеми з друком паспортів, а вони чекають завжди, щоб багато відправляти
-
Важко сказати. Чітко це не прописано, можна лише гадати. Ми коли заповняли заявку на CSQ, заявник підписувався від руки. Але вони дозволяють також електронний підпис. Тому можливо, що це можна розтягнути на варіант "підписати, коли основний заявник не в Канаді" (а наприклад якийсь репрезентатив тут за вас роздрукує і відправить). Але також вони просять доказ адреси в Квебеку, хоча з невеликою приписочкою: s'il y a lieu (тобто якщо це вас стосується). Звісно, тут краще б мати пораду імміграційного консультанта. @OstapBosak, чи орієнтуєтесь ви по Квебеку? Якщо так, то цікавлять наступні питання: 1) чи може основний заявник перебувати по нашій програмі за кордоном, а тут за нього хтось (представник) відправить документи на сертифікат відбору Квебека? Вони дозволяють електронно підписувати заявку. 2) Чи можна не докладати доказ адреси у Квебеку, якщо основний заявник не в Канаді? Там є приписка, що доказ адреси подавати лише тоді, коли це має місце. Дуже дякую!
-
А як ви думаєте: чи можна подорожувати по світу без дійсного паспорта?
-
Там має все бути в процесі. 250 дол
-
Ні, це можуть зробити тільки ті, що отримали після лютого 24 року візу. Всі інші оплачують
-
Якщо українець, то може. Якщо ні то може по вашому ворк перміту, але , якщо не помиляюсь, ви маєте працювати фултайм. Уточніть у консультанта