PR CUAET
-
есть люди, которые за несколько месяцев получают, есть такие, кто уезжают не получив. Чем строже - тем лучше, я так считаю. Вам бы хотелось какого-то соседа, который вести себя не умеет и даже не понимает, что вы ему говорите?... Квебек вот старается по этому же пути идти, так федералы всячески мешают :) А что Канада предложит с 24 октября - скоро узнаем, ждать недолго.
-
Ок. Дякую. Напишу
-
Скільки коштує ваша консультація, що зрозуміти та розробити стратегію для подачі?
-
Ви емеграційний консультант?
-
Я не думаю що це буде критично. Напишіть правильно в ПР заявці, і також не забудьте додати довідку про несудимість з англії. Можливо також напишіть листа пояснення, чому так вийшло (його швидше за все ніхто не буде читати), але це додатковий плюс, якби раптом колись треба було в суд по цьому подавати
-
Вибачте на основі Вашої інформації, ще виникло питання. А як щодо історії праці, я нажаль не вказав у КУАЕТ що працював в Україні бо не зміг знайти потрібну для неї класифікацію, але якщо її вказати під час подачі на PR це буде велика проблема, навіть якщо робота буда не спорідненою зі спеціальністю яку я маю в Канаді?
-
А подавався з Польші і був в ній нажаль більше 6 місяців на момент подачі, і вставив свою постійну англійську адресу, але не вставити її до історії, бо дата мого останнього проживання в Україні не співвпадали з датою початку життя в Польші, бо я між ними жив третій країні, але жив там менше 6 місяців та вказав її у "travel history"
-
я не пишу, что в Штатах есть. Я писал, что люди надеются получить, как это было раньше. И по Канаде, кроме этой июльской статьи, никакой информации нет. В то же время, в Штатах открыты пути получения ВНЖ на общих основаниях, как и в Канаде - если есть способности - то получаете. Нет - на родину, в военкомат. Всё просто.