PR CUAET
-
13 років, то точно треба летіти з дитиною. До 12р. ще можно забрати самому без дитини. Також на адресу могл б відправити дитячий паспорт якщо дитині до 12р. Старше - треба летіти забирати. Поки що наразі інших функцій немає.
-
Як можна забрати паспорт з Оттави, щоб туди не летіти з дитиною (13р) з НБ? Можно заказати, щоб вислали поштою на домашній адрес? Нічого не змінилося у них останнім часом.
-
Добрий день, @OstapBosak. Дякую за мануал для офіцерів, дуже цікаво. Таке питання. Родина мої сестри живе у Вінніпезі. Я їздив до сестри, подав документи на участь у програмі з Вінніпегу. Подав майже наприкінці завершення програми, до AOR, ще далеко. Якщо я наважусь поїхати тимчасово жити в Квебек, чи потрібно буде оновити дані анкети і як це може вплинуту на розгляд анкети, наскільки це не добре? Розумію та читаю що з Квебеком все не зовсім просто... 😐
-
Як можна забрати паспорт з Оттави, щоб туди не летіти з дитиною (13р) з НБ? Можно заказати, щоб вислали поштою на домашній адрес? Нічого не змінилося у них останнім часом.
-
Дякую. Проконсультувалася тільки що з Остапом (за що йому дуже вдячна що зміг відповісти), він сказав що налогова не буде звертати уваги що ці гроші отримані від пенсії по інвалідності. Тобто факт самої інвалідності їх не цікавить, і вони не мають нікуди цю інформацію далі доносити. Тим більше якщо піар вже є. Тобто їх цікавить тільки те чи сплачуємо ми налоги з цієї пенсії тут в Канаді, чи ні. Це дуже заспокоїло але якщо ще хтось може тут проконсультувати і написати свою думку я буду дуже вдячна. Так буде спокійніше. Чи може CRA понести інформацію з інвалідністю в імміграційні інстанції? Чи все ж таки все закінчиться на податках і все?
-
По більш неважливим питанням - відповідають, а питання щодо відсутність біометричного паспорту, неможливості зробити дію, прохання через родичів - тиша 🤣
-
Дякую.
-
Дякую, як раз набирала запитання про це
-
Поки не відправляють
-
По картам які не отримані є окрема процедура на Canada.ca з термінами.
-
100 Дол в місяць
-
Добрий день. Яка остання дата продовження wp?
-
Підкажіть, будь ласка, сому такі строки в 4 роки? Я і більшість моїх знайомих отримали пр за 8-16 місяців від подачі. Це специфіка цієї програми? Але як можна казати про цю програму, що за нею пр буде за 4 роки коли сама програма існує трохи більше року? Люди за 4 роки вже громадянство отримують.
-
Дивлюся в усіх місцях і не можу знайти :( може не там шукаю