PR CUAET
-
Всім щиро дякую за попередні відповіді. Підкажіть,будь ласка,в чому,відповідно Ваших знань та досвіду,переваги та недоліки GIC в порівнянні з Mutual funds всередині FHSA та/або TFSA,якщо брати short -time investment , заздалегідь вдячна.
-
Усі securities (акції, обліги, фонди) можуть перенесені на інші платформи якщо вони там підтримуються. Переносити треба з одного типу аккаунт в такий самий (RRSP в RRSP, TFSA в TFSA). Майте на увазі що брокери беруть комісії за переніс саме акцій, то запитайте в свого брокера що це буде коштувати.
-
Дякуємо!
-
Жесть. Сльози 😭, а не пенсія
-
Прикріпляєте старий
-
@OstapBosak добрый вечер! Подскажите пожалуйста. В профиле ЕЕ, есть вопрос how many employers made this job offer? А потом идет work history. Я физически всегда работала в одном и том же отеле. Но в течение года owners сменились. Фактически у меня получилось два job offer. Один стандартный, а второй с новой компанией где я подтверждаю что остаюсь с ним на той же позиции которую заняла год назад. 1. Как тогда отвечать мне на вопрос про джоб оффер? Я ответила 1 пока. 2. И в work history мне нужно разбить свой опыт на два разных так как названия компаний разные? Это не делает опыт работы меньше? Спасибо🙏
-
скажіть, будь ласка, я їду в Торонто на подачу на новий паспорт: як сплатити збір? можна там на місці чи потрібно вже мати документ про оплату?
-
Дякую