Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 1.0m Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Ну або при візі писали що були нехай в Турції 2 роки, але під час ПР написали що весь цей час були в Україні, і відповідно не надали довідку про несудимість з Турції - це також потенційна проблема
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Проблеми якщо сильно розходяться дані, особливо якщо вони впливають на отрмиання програми, чи її eligibility. Наприклад вам для програми треба вища освіта, а ви в візах показували що ніколи не мали вищої освіти, а от під час подачі на ПР написали що вона є - це потенційна проблема
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Ну тобто контактна інформація була Польща, а місце проживання Україна анприклад? Якщо ви в Польщі на момент подачі були до 6ти місяців, тоді ви навіть помилки не зробили, бо ваше постійне проживання було в Україні, але ви просто були тимчасово "в поїздці" в Польщі і звідти подавали
    1 Reply Last reply
    0
  • t5454946917T Offline
    t5454946917T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    Отримала результати- Listening - 10 Reading - 7 Writing - 8 Speaking - 7 Для опортюніті стрім мені вистачає 4, тому чесно признаюсь абсолютно до тесту не готувалася, так як була впевнена, що 4 візьму. Повторюсь, до спікінгу краще готуватися ніж не готуватися, так як часу дуже мало і не встигаєш швидко розкрити тему. Я мабуть могла б говорити пів години на задане питання, щоб його розкрити, а всього хвилина чи півтора було. Ну і на рідінгу мене підкосив текст про діалекти, так як було ну дуже одноманітні абзаци і важко було вибрати, до якого з них відноситься питання. В мене включилася паніка і я просто зависла🙈
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew
    wrote on last edited by
    Не по украинцам, а по подобным кейсам - www.uscis.gov/about-us/our-history/stories-from-the-archives/refugee-timeline А о канадской программе пока мало известно. Посмотрим.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владимир
    wrote on last edited by
    Я пам'ятаю у чаті за гуманітарним програмами Ви вказали одній пані на те, що процесс імміграції ускладнюється тим, якщо різна інформація при подачі на PR відрізняється від того, що ви вказали при оформленні CUAET, і ось тепер мене цікавить чи може моя ситуація стати проблемою, та якщо так, то наскільки великою?
    1 Reply Last reply
    0
  • t387293184T Offline
    t387293184T Offline
    Katie Smile
    wrote on last edited by
    А кому-то возвращали деньги без предупредительного письма?
    1 Reply Last reply
    0
  • t387293184T Offline
    t387293184T Offline
    Katie Smile
    wrote on last edited by
    Ребят, а вы уверенны, что это тема чата? Может попросить @prcuaetua отдельную ветку создать? 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владимир
    wrote on last edited by
    Ситуація така, я вказав свою поточну адресу в контактну інформацію і як я зрозумів, що цю адресу потрібно було продублювати у історію життя, плюс адреси з інших країн. Але у історію я ввів лише свою стару адресу та поставив галочку, що це адреса по якій я зараз живу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владимир
    wrote on last edited by
    Так, бо саму візу я вже отримав
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Мусите детальніше пояснити, бо не зовсім зрозуміло. Ви перебували в іншій країні більше 6ти місяців, але цього не вказали?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владимир
    wrote on last edited by
    А Ви вже подалися на PR? Мене ці питання цікавлять саме з точки отримання PRу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владимир
    wrote on last edited by
    Також щодо історії праці, там я вказав, що був безробітний на деякий час, бо просто неміг вказати те, що був ФОПом у доставці(типу Убера)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владимир
    wrote on last edited by
    А якщо дві різні? В мене теперішня адреса не в Україні на відмінну від тої, яку я вказав у історії.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    а какие в штатах были прецеденты по украинцам? в Канаде уже как минимум объявили выдачу PR для украинцев, у кого есть в Канаде родственники-постоянные резиденты уже с 23 октября. А какие "прецеденты" по украинцам уже случились в США?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew
    wrote on last edited by
    но в Штатах были прецеденты, в Канаде - не уверен.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Якщо ІТ то в будь якій провінції реально. В БК є навіть окремий приоритет для ІТ В Онтаріо також. Але в БК та ОН набагато більше вимог до роботодавця. І в обох провінціях сильно ріже бали якщо ви в Торонто Метро або Ванкувер Метро. Тому щоб полегшити собі життя дивіться на інші міста (наприклад Оттава чи Кічнер)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergio
    wrote on last edited by
    Дякую, IT, але ж ще не знаю в якій провінції знайду роботу. Тобто в приоритеті провінція де можна найшвидше отримати PR, але ж не факт що буде вакансія саме в цій провінції....
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Якщо це одна країна, це не страшно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Все так, але ID це загальний термін будь яких ідентифіційних документів. Це може бути паспорт, права, або ID Card (в Онтаріо таку наприклад можна зробити за 35 дол, навіть тимчасовим резидентам). До речі кредитна карта також рахується формою ID. А Health Карти та СІН якраз переважно не рахуються ID
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags