PR CUAET
-
Можно. Только на этапе порталов лучше избегать это
-
Чем чаще тем лучше
-
Уже в самом конце, как будете PR получать, будет portal 1, portal 2. Вот там лучше не выезжать, то может затянуться процесс. Но, Вы, как я понимаю, еще далеко от этого.
-
Можете пояснить?
-
Доброго дня. А можна канадською картою розраховуватися в Україні? Якщо так то, Чи можна кредіт чи тільки дебіт?
-
В мене майже таке саме як і Вас…, просто кнопка «так» щє не працювала до того ж. Прийшов лист про скасування слоту. Коротше я написала листа у консульство і чекаю відповідь. Якщо щось таки мені відпишуть і допоможуть, обовʼязково поділюся.
-
Paysend
-
От і у мене так
-
Скиньте, пожалуйста что слушать, тесты...
-
Здрастуйте. Допоможіть розібратися. Якщо отримала новий паспорт і збираюся продовжити ворк перміт, що спочатку треба зробити? Віза і діючий ворк перміт на старому паспорті.
-
Я також написала. Аж на три різні мейли🤪🤪🤪
-
А а сама дитина повинна бути присутня на співбесіді?
-
Добрый вечер! Подскажите, если у меня нет адреса проживания в Украине и, соответственно, справка из дии это показывает - это будет проблемой для оформления нового паспорта ?
-
Підкажіть будь ласка, о котрій годині в понеділок дивитись чи зʼявились слоти, час за Києвом чи Торонто?
-
Тут в групі був рекорд отримання за 1.5 міс. Плюс іще два наші випадки по 5 міс. Всього мені відомі ці 3 випадки. Ще ми знаємо із загальної статистики, що одній людині була відмова по Квебеку, але ніхто не знає, на якому етапі (eligibility чи certificat de sélection).
-
Why I can't convert my Mana coin to bitcoin?I have this in my wallet . its decentraland
-
Чи можна платити за WP не своєю карткою. А карткою родича чи знайомого ?
-
Саме в UBC?
-
Можна, там не має значення. Для мами платила своєю карткою
-
Старий паспорт прикріплювати не потрібно, лише новий
12 Jan 2024, 17:45
369050/474145
4 minutes ago