PR CUAET
-
Добрый вечер! Подскажите, если у меня нет адреса проживания в Украине и, соответственно, справка из дии это показывает - это будет проблемой для оформления нового паспорта ?
-
Тут в групі був рекорд отримання за 1.5 міс. Плюс іще два наші випадки по 5 міс. Всього мені відомі ці 3 випадки. Ще ми знаємо із загальної статистики, що одній людині була відмова по Квебеку, але ніхто не знає, на якому етапі (eligibility чи certificat de sélection).
-
Саме в UBC?
-
Можна, там не має значення. Для мами платила своєю карткою
-
Старий паспорт прикріплювати не потрібно, лише новий
-
Вітаю! Немає значення. Ось, оновлювала для мами документи(в мами новий паспорт): Visa 2.12.2024 application submitted на візу 17.12 request на паспорт WP 10.12 application submitted 11.12 temporary WP 23.12 final decision 27.12 document has been mailed Тому якщо хтось говорить що важлива почергова подача документів, не звертайте уваги, на сайті це не прописано.
-
В українському посольстві сказали, що можна летіти за 3 місяці до закінчення паспорту. Але .. ми летимо через ЄС, а не прямим рейсом тому це лотерея… Не можливо виконати check in перед посадкою, компʼютер не пропускає. А якщо на стійці реєстрації то можуть не пустити в літак. В мене таке ж питання стояло, то я вирішила зробити новий паспорт.
-
Доброе утро. Кто подскажет как лучше сделать? У меня виза стоит до конца старого паспорта декабрь 2025 года. А все документы WP , права и т.д в Канаде оформлены на новый паспорт. Он до конца 2029.Могу я вклеить визу в новый паспорт? Где могу записаться в визовый центр?В Оттаве?Или по электронной очереди в интернете записываться или нужно ехать самому? Есть ссылочка?И какие документы нужно с собой брать? Если можно ответьте в лс. Спасибо. Всех с Наступающим Новым Годом.🎄🤝
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr @VladKnsh Гарних усім вихідних 😎
-
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка чи є сенс подавати дитині на тур візу США, якщо в неї паспорт закінчується в 26 році,тобто навіть якщо встигну зробити тоді вона буде недійсна тому що має бути новий паспорт? Та чи можливо вона буде дійсна якщо продовжити це й же паспорт?