PR CUAET
-
В українському посольстві сказали, що можна летіти за 3 місяці до закінчення паспорту. Але .. ми летимо через ЄС, а не прямим рейсом тому це лотерея… Не можливо виконати check in перед посадкою, компʼютер не пропускає. А якщо на стійці реєстрації то можуть не пустити в літак. В мене таке ж питання стояло, то я вирішила зробити новий паспорт.
-
Доброе утро. Кто подскажет как лучше сделать? У меня виза стоит до конца старого паспорта декабрь 2025 года. А все документы WP , права и т.д в Канаде оформлены на новый паспорт. Он до конца 2029.Могу я вклеить визу в новый паспорт? Где могу записаться в визовый центр?В Оттаве?Или по электронной очереди в интернете записываться или нужно ехать самому? Есть ссылочка?И какие документы нужно с собой брать? Если можно ответьте в лс. Спасибо. Всех с Наступающим Новым Годом.🎄🤝
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr @VladKnsh Гарних усім вихідних 😎
-
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка чи є сенс подавати дитині на тур візу США, якщо в неї паспорт закінчується в 26 році,тобто навіть якщо встигну зробити тоді вона буде недійсна тому що має бути новий паспорт? Та чи можливо вона буде дійсна якщо продовжити це й же паспорт?
-
Добрий день 🌞 В мене виникло таке питання. Минулого року, прилітала мама, ми їй зробили WP, вона побула 1 місяць і полетіла додому. Зараз думаю продовжити їй WP, чи треба щоб вона була фізично присутня в Канаді чи це ніяк не вплине продовження WP?
-
Так
-
Вашу дату рассматривают до сих пор. На ней остановились. Ее не дорассматривали. И больше скажу. Некоторым за начало января до вас (10,11 и тд) не дали пока тоже. Сейчас пауза уже почти 2 месяца в выдаче Аор. Никто не знает с чем связано. Мы все в догадках. Возможно решили подтянуть хвосты. Смысл раздавать аоры если они не могут потом обработать тех кому они их выдали? Аор это ж самое начало, это вообще ничего практически. Это значит что офицер просто взял в руки ваше дело и вам отправили запрос на биометрию. Ещё никто не проверял ваши документы, ничего. Это все будет делаться позже. Поэтому вполне возможно что они и приостановили выдачу аор именно чтобы не затягивать сильно сроки между аор и следующим этапом, так как в принципе рассмотрение дела считается с выдачи аор, до этого вашего дела как бы нет, оно просто лежит где то в очереди. Повторюсь, это все предположения. Никто ничего вам точно не скажет. Но ситуация вот такая на сейчас.
-
Доброго дня. Підскажіть будь-ласка можливо є якесь посилання чи інструкція щоб продовжити WP до 31 березня2025р