PR CUAET
-
Зазвичай вказуються поїздки лише тих, хто у заявці претендує на пр.
-
😍😆😇🤣😘😊😛 Sign up for Remitly using my referral link to get $10 off on your first money transfer of $100 or more. ✅ Guaranteed on-time delivery or they'll refund your fees. ✅ Excellent exchange rates, low fees, and no hidden fees. ✅ Get real-time transfer updates on their app. Terms apply. remit.ly/2agnf5s0
-
Кредиткою можна
-
😍😆😇🤣😘😊😛 Sign up for Remitly using my referral link to get $10 off on your first money transfer of $100 or more. ✅ Guaranteed on-time delivery or they'll refund your fees. ✅ Excellent exchange rates, low fees, and no hidden fees. ✅ Get real-time transfer updates on their app. Terms apply. remit.ly/2agnf5s0
-
Я заповняла на visitor visa. На сайті прочитала, що це не обовʼязково. Ви можете вичитувати регламенти і робити так як Вам зручно, я просто поділилася своїм досвідом)))
-
Дякую за відповідь
-
12 жовтня
-
Я відповідала Так на питання чи проходила я медогляд за останні 12 місяців і тоді в переліку необхідних документів для загрузки є окремий запит на медогляд.
-
Я думав що я вже не здивуюсь нічому від IRCC але Ви зробили так що я після 2 років очікування (провінційна + федеральна), одного реджекту (через підпис на формі на якій не потрібен підпис репрезентатіва), епопеї з очікуванням екопру та забороню паспортів, все-одно читав ваше повідомлення про карту з отакими очима 😳 Щиро співчуваю Вам з вашою карткою та бажаю вже дочекатися паспорту. Сподіваюсь картка прийде раніше ніж на паспорт подасте документи)
-
Хтось замовляв доставку виготовленого паспорту укрпоштою? Підкажіть механізм, після того як є повідомлення що "Документ виготовлено, але не доставлено до дип установи", що робити далі.
-
Кто то брал справку о несудимости с Чехии через фирмы какие-то?Есть старая справка,но ей уже год.Боимся,что запросят новую.
-
Люди sos. Підкажіть будь ласка подали заявку ще 6. 08. 24. Чи повинно було прийти якесь підтвердження на еmeil шо заявка прийнята чи ще шось і де можна додати до цієї заявки пройдений celpip. Не розумію де знайти її.дякую. терміново потрібно вирішувати що робити далі
-
my.ukrposhta.ua/passport-shipping-info