Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 1.0m Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Владимир
    wrote on last edited by
    А якщо дві різні? В мене теперішня адреса не в Україні на відмінну від тої, яку я вказав у історії.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    а какие в штатах были прецеденты по украинцам? в Канаде уже как минимум объявили выдачу PR для украинцев, у кого есть в Канаде родственники-постоянные резиденты уже с 23 октября. А какие "прецеденты" по украинцам уже случились в США?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew
    wrote on last edited by
    но в Штатах были прецеденты, в Канаде - не уверен.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Якщо ІТ то в будь якій провінції реально. В БК є навіть окремий приоритет для ІТ В Онтаріо також. Але в БК та ОН набагато більше вимог до роботодавця. І в обох провінціях сильно ріже бали якщо ви в Торонто Метро або Ванкувер Метро. Тому щоб полегшити собі життя дивіться на інші міста (наприклад Оттава чи Кічнер)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergio
    wrote on last edited by
    Дякую, IT, але ж ще не знаю в якій провінції знайду роботу. Тобто в приоритеті провінція де можна найшвидше отримати PR, але ж не факт що буде вакансія саме в цій провінції....
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Якщо це одна країна, це не страшно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Все так, але ID це загальний термін будь яких ідентифіційних документів. Це може бути паспорт, права, або ID Card (в Онтаріо таку наприклад можна зробити за 35 дол, навіть тимчасовим резидентам). До речі кредитна карта також рахується формою ID. А Health Карти та СІН якраз переважно не рахуються ID
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Це можна зробити онлайн. Поки що це безплатно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Якщо ви не ІТ і шукаєте де отримати ПР, то як мінімум уникайте Торонто та Ванкувера (а краще взагалі цих провінцій).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Десь як тут по КУАЕТ. Теж багато хто надіється .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    💪 Конференція 💲🧾 Податкова декларація в Канаді. CANADA | CUAET 🇺🇦🇨🇦 🌐 НЕ ПРОПУСТІТЬ ➡️ youtube.com/live/owAWdU1Zx54 📱 Telegram: t.me/UA_Canada_Cuaet ☝️ КОЛИ - 23 вересня 2023 ♾ 18-00 Торонто ‼️ Актуальні питання 👇 🔷Податкова декларація це обов'язок чи рекомендація? 🔶З якого віку потрібно подавати податкову декларацію? 🔷Чи можливо подавати самим декларацію, за допомогою яких програм? 🔶Чи входить в обов'язок бухгалтера перевіряти точність поданих даних? 🔷Які витрати контролюються державою, більш ретельно перевіряються? 🔶Якщо в податковій декларації виявили помилки, як в таких випадках діяти? 🔷Чи потрібні документи підтверджуючі ваші витрати? 🔶Чи потрібно допомогу по Cuaet вносити в податкову декларацію? 🎙 Доповідач - Ella Avakyan - спеціаліст по податковим послугам Канади🇨🇦 ⏳ Підключайся до ефіру: 📟 Дата 23 вересня 2023 року ⏰ ЧасТоронто - 18-00.
    1 Reply Last reply
    0
  • t678875579T Offline
    t678875579T Offline
    Юлия Иванес
    wrote on last edited by
    Я уже писала Provincial Building
    1 Reply Last reply
    0
  • t513733557T Offline
    t513733557T Offline
    Alina Stailovska
    wrote on last edited by
    Вони не повірили, що я працюю більше 30 годин на тиждень. Бо спочатку ти подаєш statements (довідка про з/п та години) за останні 3 міс. А я останні 3 місяця багато брала days off+відпустка і мені написали, що вони порахували і я не працюю 30 годин на тиждень, поясніть чому та надішліть statements (зарплатня з годинами) за серпень. Я брала додаткові statements за весь рік, щоб вони порахували за весь рік +лист від компанії, що вони надають мені 2 рази на рік відпустку та days off по хворобі; скріни з інстаграму компанії, що вони реально закриваються 2 рази на рік (літом і взимку) і  пояснила, що я була цього літа у відпусткі і додали квитки, як доказ. Пояснила, чому години так неравномірно були розподілені: літом менше працюю, взимку більше 40 годин.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Вітаю. а що за додаткові statements ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владимир
    wrote on last edited by
    Усім доброго дня. Хотів уточнити такий момент по КУАЕТ. Мені візу вже видали але я вирішив перевірити ще раз свою аплікашку, і в адресі проживання я вказав свою поточну адресу і там де потрібно було вказувати адреси де я жив більше 6 місяців вказав тільки свою стару адресу, і поставив галочку на питання "Чи живу я тут на даний момент?" Бо я пам'ятаю мене просто не пропускали далі в аплікації, якщо моя поточна адреса стоїть в історії проживання. Я ось тепер ламаю голову чи це не буде проблемою у подальшому. Якщо галочка стоїть на старій адресі, але проживав я по новій яку вказав у контактних даних на час подачі
    1 Reply Last reply
    0
  • t5706094201T Offline
    t5706094201T Offline
    Mary 🐈‍⬛
    wrote on last edited by
    Якщо немає канадських прав можно оформити ID в registry , для цього не обов‘язково мати PR. В Альберті ціна 35$ по моєму
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    читав статистику приблизно 85% миттєво, решта приблизно 3 тижні, я чекав 3 тижні
    1 Reply Last reply
    0
  • t5454946917T Offline
    t5454946917T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    А по спікінгу мені катастрофічно не вистачало часу розкрити тему. Час прям пролітав. Але чесно кажучи до екзамену не готувалася взагалі. Лише за день до здачі зробила 1 пробний екзамен
    1 Reply Last reply
    0
  • t5454946917T Offline
    t5454946917T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    А у мене в reading був текст про діалекти Канади. Всі абзаци мусолять одне і теж різними словами і питання таке враження, що відносяться до всіх абзаців. Для мене це було найважче, певно цей текст провалила повністю 🙈
    1 Reply Last reply
    0
  • t5454946917T Offline
    t5454946917T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    І мені важко було діалог 3 людей зрозуміти. У мене теж їх було 2. На результати поки чекаю....так страшно
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags