PR CUAET
-
На мою думку треба практика, з нею буде значно легше налаштуватись на креативність. Також завжди можна піти від зворотнього, написати саме просте та прямолінійне речення, а потім вже накидувати деталей. Ну і звісно має бути певний запас слів та фраз, які попередньо треба вивчити, інакше банально не буде з чим працювати.
-
Всім привіт!🙂🖐 Люди допоможіть будь ласка прояснити ситуацію. Ось як відомо, деякі, або всі українці, мають можливість отримати картку з бенефітами (допомога уряду Канади). Але якщо, є можливість мати страховку і від роботи теж, на кшталт "SunLife" яка покриває якусь вартість медичних послуг. Чи може людина мати ці дві страховки одночас? Я маю на увазі, чи була у когось така ситуація, що мовляв "слухай, у тебе вже є медичне покриття, навіщо ти оформляєш ще?". Або що, неважливо що. Питання просте, чи має людина юридичне право мати ці дві страховки одночасно, і чи не виникне жодних проблем потім, у майбутньому? Тому що бенефіти від Канади для українців це одне, але страховка від роботи це інше, але суть все одно та сама, медична. Чи були у когось неприємні ситуації з цим питанням. Дякую. Заздалегідь кажу, я людина, яка не плаває в цих питаннях, тому и пишу.
-
Тільки особисто
-
Якщо хочете залишити чинний паспорт, то на місті в Консульстві запитайтесь відповідну заяву, там вам дадуть бланк і заповните. Краще зробити це одразу, щоб потім довго не чекати. + якщо чоловіки, то зараз питають не тільки роздрукований витяг, а і сам Резерв+ на телефоні.
-
Добрий день, скажіть будьласка. Я перевірила стан оформлення паспорта по номеру, і мені показало що вже виготовлений але ще не переданий. Чи можливо що за такий короткий термін вже готово?
-
Всем привет. Извиние за мой вопрос, но где можно найти статью, в которой указано, что LMIA покрывается нашими Work Permit? А то заполняю заявку на номинацию и боюсь, что приложенных копий Work Permit окажется недостаточно и надо бы туда еще Exemption from LMIA приложить.
-
Дякую!
-
Напишіть питання в консульство. Дитячий паспорт відправляють. Вони Вам дадуть достовірну відповідь.
-
Благодарю, Света! А вы не знаете, почему файл с копиями Work Permit (который подкладывают в поле про LMIA) люди называют по типу “Work Permit Artem 2023-11-12 123 45 67 89.pdf”? Что это за цифры в названии? При этом файл для поля Work Permit называется просто “Work Permit Atrem.pdf”.
-
Це питання закрили , як мінімум рік тому , коли перші люди отримали номінації. Вони на практиці ,своїм досвідом його закрили )