PR CUAET
-
То так розуміти Не була ні в якій країні
-
Тут таких нема🤭. У мене рос мовний , але він мені профукав чоловіка. Та він і не приймає нових і по волк ін тоже
-
У мене віза на 3 як і ворк перміт
-
840$
-
Так нормальные ж люди в один пдф объединяют оригинал и перевод, вроде?странно отправлять перевод без оригинала🤷♀️
-
В 90% так
-
Що означає родина? Сімʼя ?тато, мама , дитина? Чи брат, сестра, свекруха?
-
Може й так🤷🏻♂️
-
Вітаю! Коли виїхали з Канади?
-
Добрий день. Підкажіть, заїхали в Канаду до 31.03.24, отримали ворк перміт та сін номер і виїхали з Канади. Плануємо переїхати для подальшого проживання в Канаду в лютому 2025р. Питання - чи вважаємося ми податковими резидентами для Канади після першого заїзду в березні 24 року і чи потрібно буде подавати податкову декларацію? В 24 році отримували доходи в іншій країні перебування. Дякую
-
Тоді можна заповнити для визначення статусу , але ви тут 100 відсотків як податковий нерезидент, тому треба подати як нерезидент, в цьому випадку ваш world income не показуємо в Канаді . www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/international-non-residents/information-been-moved/determining-your-residency-status.html
-
Я робила окремо, бо ці документи підгружаються під відповідну назву документа, і там пускало спокійно додати 4 паспорти. Але обмеження по кількості документів є, то треба дивитися конкретно по кожному виду документа - як пропустить система.
-
Ми не подавала нічого окремо. В 2023 році нам допомогли в якійсь волонтерській організації , подати декларацію за 2022 рік. І отримуємо gst і кліматичні , без особистих окремих подач і будь яких дозапитів. Можливо вони щось робили 🤷♂️