PR CUAET
-
Дякую вам.
-
Ми заїхали 15 лютого 2024, а тепер новий паспорт отримали і треба новий візітор перміт
-
Скоріш за все волонтери вам заповнили форми. Зазвичай вони це роблять.
-
Скажіть, будь ласка, за візітор перміт дитині ми платимо зараз?
-
В описі поля документу причини зміни призвіща написано ( переклав на українську мову): надайте лист пояснення або будь який документ який засвідчує зміну призвища. Marriage certificate являється таким документом в якому чітко просліджується призвізе до і після зміни. Будь яка повернута справа легко йде на апіляцію. Відсутність оригіналу є порушенням і може бути причиною відмови. Я вважаю що такі голослівні поради мають бути прикріплені реальними кейсами щоб люди не плуталися і спали трошки спокійніше, наприклад посилання на хочаб одне таке із «багатьох кейсів» про які ви пишете чи можливо посиланням на офіційний сайт де чітко вказано що являється документом підтвердженням зміни призвища в обличчі канадської міграційної системи. Тільки не ображайтеся будь ласка, ми всі на нервах і дуже втомилися від пустих порад які по суті впливають на долю людей
-
Тоді зрозуміла плутанина
-
Так, зараз всі перміти платні)
-
Для ЕЕ не треба. Наскільки пам’ятаю Ви по ЕЕ йдете.
-
Бо по пнп ЕЕ - не треба свідоцтво. По пнп нон-ЕЕ обовʼязково треба всіх свідоцтво.
-
Підкажіть ще, будь ласка, забула написати що відкривали рахунок в банку, це не міняє нашого резиденства?
-
Я не подавав свідоцтво про народження окрім дитячих. Чекаю на ecopr
-
10 паспортів пропускає😊
-
Так, дітей треба, дружина загубила просто своє ось почав перейматися.
-
Ні, французька офіційна мова. Треба документи на одній з двох мов.
-
В Альберті?
-
У кожного по різному!
-
Але для ЕЕ треба свідоцтва дітей тільки. Треба дивитись чек лист і там все чітко написано)
-
Дякую !
-
Все може прийти, просто зателефонуйте в CRA , можливо потрібно подати дохід за роки до переїзду в Канаду. І рекомендую зробити особистий кабінет CRA, буде корисний багато в чому.
-
Я так і написав ,що не зобов'язані давати
12 Jan 2024, 17:45
369297/449417
22 minutes ago