PR CUAET
-
Там можно зарегестрироваться даже если нет от 1 года работы на одной должности?
-
На сайте просто ещё не обновили данные, все ушли на праздники.
-
Якщо зловила слот на день народження, дитині 12 років. Це вже рахується після 12 років?
-
На альберта.са я не уверен
-
Лише найвищий ступінь освіти. І для провінційної WES не потрібен, але якщо додасте, то помилкою не буде. По dependant підтверджуючі документи про освіту не потрібні.
-
На главном сайте канада.са точно нельзя.
-
Вам пришлют письмо на почту
-
Тоесть, если выборка была и меня выбрали, то это сразу будет видно у меня где-то в кабинете? Нехочется обновить профиль и узнать потом что по старому выбрали, а он уже удален
-
Ви хочете бідну дитину на її день народження везти у консульство? 😅
-
Anna дуже дякую👍
-
Простите а как можно балы повысить, там мне казалось есть минимальное требование и все?
-
Привіт, у мене є два запитання. Чи могли б ви мені допомогти? Я планую оновити свій паспорт наступного місяця, а подорожую через два місяці. Чи залишать мій паспорт зі мною, щоб я могла подорожувати з ним, чи його забирають під час процесу оновлення? Також скільки часу займає оновлення паспорта і його отримання? Мені сказали, що я можу оплатити доставку DHL, щоб пришвидшити процес, але не вказали, наскільки швидше це буде. Чи могли б ви повідомити мене? Дякую!
-
Как вариант
-
купить на сайте celpip 13 sets это 26 тестов и все пройти -там часто скидка 50%, ещё можно с кем то скинутся и проходить тесты с нуля, скидывать ответы можно
-
Temporary agency worker, что это за зверь такой?
-
Доброго дня, хто вже здавав CELPIP і хто тільки до нього готується, чи якісь рекомендації чи стратегії які можуть допомогти при здачі тесту? Дякую!
-
А що ви маєте на увазі, подати, як не резидент. Це при подачі на податки вже?
-
Дякую!
-
Продовження паспорта
-
Подскажите, заверяет ли консульство справку о несудимости на данный момент?
12 Jan 2024, 17:45
369352/429003
less than a minute ago