PR CUAET
-
Подскажите пожалуйста,Как часто запрашивают референс с работы?При подаче на CUAET не указали последнюю из работ(фирму),стоит ли указывать её при подаче на федеральный уровень?
-
Дуже дякую всім!!!
-
Всім привіт. Підскажіть, будь ласка, які критерії для отримання візітор рекорд для дитини? У доньки паспорт до грудня 26го року. Ми хочемо податись на продовження ВП для батьків, а от чи зможемо ми пізніше, коли отримаємо новий паспорт дитині, податись на новий візітор рекорд? Якщо так, то які умови, чи важко це? Можливо хтось знає якийсь офіційний ресурс, де написані критерії?
-
Теж це цікавить? І що чекати далі?
-
Будь ласка Підкажіть будь ласка Якщо я продовжу дитині паспорт за 2 місяці до закінчення дії паспорту та зразув подам їй на продовження ворк перміту, бо вона працює то чи може вона продовжити працювати і чекати на новий ворк терміт ? Чи її звільнять з роботи?
-
Всім добрий вечір. Я подавала заявку на дитячі виплати в кінці вересня через мій cra акаунт. Я там + дітей , але доки ніякі не підкріпляла. Кожного місяця заходили і перевіряла статус заявки, писалося , що ваша заявка буде оброблена 22 листопада, потім 22 грудня, зараз пишеться 22 січня. Але присвоїли номер справи. Я знаю, що треба , щоб жінка була головним заявителем у дитячих виплатах. Скажіть будь ласка, як швидко розглядають справи сприводу виплат???? Але сьогодні ще + свідоцтва дітей та свідоцтво про шлюб. Можливо ще якісь треба доки підкріпити, підкажіть будь- ласка.