PR CUAET
-
Подскажите пожалуйста,Как часто запрашивают референс с работы?При подаче на CUAET не указали последнюю из работ(фирму),стоит ли указывать её при подаче на федеральный уровень?
-
Подовження можна зробити в живій черзі, але не раніше ніж два місяці до його закінчення та у випадку, що то ви будете робити перший раз. Дорослий подовжують на 5 років, дитячий на 4 роки.
-
очень просто, если у родителя есть wp. это и есть критерий. главное, чтобы у ребенка всегда был статус в канаде до новой подачи
-
Дуже дякую всім!!!
-
Да тут все странно
-
Всім привіт. Підскажіть, будь ласка, які критерії для отримання візітор рекорд для дитини? У доньки паспорт до грудня 26го року. Ми хочемо податись на продовження ВП для батьків, а от чи зможемо ми пізніше, коли отримаємо новий паспорт дитині, податись на новий візітор рекорд? Якщо так, то які умови, чи важко це? Можливо хтось знає якийсь офіційний ресурс, де написані критерії?
-
Про термін продовження паспорту я розписав. Про виготовлення нового в посиланні. Це якщо у вас вже є слот і ви подалися на новий паспорт. t.me/prcuaet/55035/417058
-
Подскажите пожалуйста, какое приложение только на французском языке можно использовать для тренировки перед экзаменом на гражданство, которое было бы максимально приближенным к вопросам на экзамене?
-
А что странного ожидать от программы где никаких требований нет кроме родственника? По федеральной сейчас сроки рассмотрения 5 месяцев от подачи до eCORP. И там надо и язык и опыт работы
-
Теж це цікавить? І що чекати далі?
-
Правильно ли я понимаю, что если у родителей будет все в порядке с документами, то можно будет через сайт IRCC податься на новый или продление визитор рекорд для ребенка в новый паспорт, по типу как мы делали это до приезда в Канаду?
-
Будь ласка Підкажіть будь ласка Якщо я продовжу дитині паспорт за 2 місяці до закінчення дії паспорту та зразув подам їй на продовження ворк перміту, бо вона працює то чи може вона продовжити працювати і чекати на новий ворк терміт ? Чи її звільнять з роботи?
-
Update: 27.12.2024 - забрали картки з відділу IRCC в нашому місті. На цьому все... чекаємо коли зможемо податись на громадянство 🇨🇦
-
Можно ли иметь 2 записи одновременно на одно консульство?
-
Подтянуть кейс в Gckey, посмотреть что появилась биометрия и ждать eligibility или запросов перед ним, 8-10 месяцев, если ничего не изменится по срокам.
-
Добрий день. Підскажіть будь-ласка чи безкоштовно можна продовжити Ворк перміт? Чи вже потрібно платити?
-
Всім добрий вечір. Я подавала заявку на дитячі виплати в кінці вересня через мій cra акаунт. Я там + дітей , але доки ніякі не підкріпляла. Кожного місяця заходили і перевіряла статус заявки, писалося , що ваша заявка буде оброблена 22 листопада, потім 22 грудня, зараз пишеться 22 січня. Але присвоїли номер справи. Я знаю, що треба , щоб жінка була головним заявителем у дитячих виплатах. Скажіть будь ласка, як швидко розглядають справи сприводу виплат???? Але сьогодні ще + свідоцтва дітей та свідоцтво про шлюб. Можливо ще якісь треба доки підкріпити, підкажіть будь- ласка.
-
Я спіймала слот в Онтаріо… на 23 червня…. Там лайфхак - потрібно змінити у настройках часові пояси на Київський час … лише тоді вам вдасться побачити доступні слоти
-
Так, стою у черзі очікування в Едмонтоні
-
Вітаю, підкажіть будь ласка чи ставали ви в чергу очікування?? (Цікавить чи не завадило то зловити вам слот самостійно).
12 Jan 2024, 17:45
369396/429003
4 minutes ago