PR CUAET
-
Будь ласка Підкажіть будь ласка Якщо я продовжу дитині паспорт за 2 місяці до закінчення дії паспорту та зразув подам їй на продовження ворк перміту, бо вона працює то чи може вона продовжити працювати і чекати на новий ворк терміт ? Чи її звільнять з роботи?
-
Всім добрий вечір. Я подавала заявку на дитячі виплати в кінці вересня через мій cra акаунт. Я там + дітей , але доки ніякі не підкріпляла. Кожного місяця заходили і перевіряла статус заявки, писалося , що ваша заявка буде оброблена 22 листопада, потім 22 грудня, зараз пишеться 22 січня. Але присвоїли номер справи. Я знаю, що треба , щоб жінка була головним заявителем у дитячих виплатах. Скажіть будь ласка, як швидко розглядають справи сприводу виплат???? Але сьогодні ще + свідоцтва дітей та свідоцтво про шлюб. Можливо ще якісь треба доки підкріпити, підкажіть будь- ласка.
-
Я думаю що вона зможе працювати, бо як тільки подасте заявку присилають лист підтвердження що ви в очікуванні нового перміту і він як його «замінник» Але думаю краще у роботодавця питати
-
Доброго усім. Побачив що потрібно подати WP до 31 Dec, чи я щось не так зрозумів