PR CUAET
-
Доброго усім. Побачив що потрібно подати WP до 31 Dec, чи я щось не так зрозумів
-
Често , со своими приколами, только и ищут как людям жизнь усложнить
-
А можно пробовать ловить другие ? Если , например раньше выпадет, я смогу забросить а потом отменить ?
-
t.me/prcuaet/19036/404798
-
мои источники говорят вроде в июле. Источники служащие.
-
В мене така ж ситуація
-
Я думаю що так…. Ви потім просто відміните те що вам не потрібно
-
У мене чоловік Ліванець…. Так він взагалі в ШОЦІ від усього цього… так ускладнювати людям життя
-
Добрий вечір підкажіть будь ласка, ми заїхали в Канаду в лютому 2023 , але коли заповнили заявку на новий ВП то не знайшли де можна сплатити за нього. Чи це означає що ми зробили щось не так? Чи може бути таке що безкоштовно?
-
Там при створені апплікаціі е запитання чи повинні ви платити то треба відповісти - так.
-
Якби 6 млн ливанців і 34 млн українців 🤷♀ При такій кількості ливанцям і одного консульства достатньо в кожній країні 😄
-
ПР це не ВП, тут рівень перевірки значно вищий
-
Якщо ви клеймите бали за досвід - надання документів обовʼязкове
-
Здравствуйте, она точно может работать до того дня как ее ворк пермит действителен , при подаче на новый вам прийдет письмо , о том что пока вы ожидаете новый WP , ваш старый действительный и вы можете предъявить это письмо работодателю👌🏽
-
А с вариантом продления паспорта, можно продлить ворк пермит?
-
Коли краще ловити ті слоти?
-
Таким самим чином зловив на 23 в Торонто.
-
Дякую за відповідь
-
привіт, хто знає як підписати форму imm5707e? в полі signature не можу надрукувати
-
Дякую!!
12 Jan 2024, 17:45
369424/474652
4 days ago