PR CUAET
-
Відгукніться хто брав довідки з Італії?
-
Найкрасивіші новорічні заколочки/резиночки в асортименті 🎄 Кольори бантиків (велюр)🎀 : • червоний • чорний • рожевий • бежевий • какао • білий • зелений • електрик • сірий Чудовий подарунок під ялинку, на свята, під стильний образ для ваших красунь👧🏼 Обовʼязкове подарункове пакування до кожного замовлення 🎁 Локація: Absolute Ave Відправка Canada Post ✉️
-
Так, в провінційний сертифікат обовʼязково. В федеральних як ЕЕ - лише для дітей
-
підскажіть будь ласка хто подавався на новий(продовження) wp з новим паспортом. Ви завантажували тільки новий чи обидва в одному файлі і першу сторінку тільки чи всі?
-
Всім привіт! Хочу подати заяву для своєї мами на візу visitor. Вона знаходиться в Україні, я в Канаді. Я не маю permanent resident але маю work permit до кінця 2027 року. На який термін видається віза visitor ? Скільки вона дійсна ? Чи можу я запросити свою маму до Канади та які для цього документи потрібні? Заздалегідь дякую за відповідь
-
Як зʼясувалось так. На то ми тут і є щоб допомагати один одному, ділитись інформацією якою володіємо, виправляти один одного та радіти разом отриманому PR))