PR CUAET
-
На сайті написано що потрібно
-
Та действительно Что с Вами спорить
-
можливо, це стосується чисто провінційних програм? і там сертифікат є в переліку обовʼязкових документів?
-
У меня такая же проблема была. Мне помогло понимание, как проходит тест и что именно от меня ждут. Потом только немного практики по шаблонам.
-
Отримаєте згодом новий ВР для дитини на термін дії свого ВП. Подача онлайн там само де і ваш ВП. Критерії - дійсний паспорт дитини, легальний сатус когось з батьків
-
підскажіть будь ласка хто подавався на новий(продовження) wp з новим паспортом. Ви завантажували тільки новий чи обидва в одному файлі і першу сторінку тільки чи всі?
-
Спасибо!
-
Всім привіт! Хочу подати заяву для своєї мами на візу visitor. Вона знаходиться в Україні, я в Канаді. Я не маю permanent resident але маю work permit до кінця 2027 року. На який термін видається віза visitor ? Скільки вона дійсна ? Чи можу я запросити свою маму до Канади та які для цього документи потрібні? Заздалегідь дякую за відповідь
-
Оттава то нижнє Посольство України в Канаді?
-
А скільки він коштує і скільки часу займає?
-
Як зʼясувалось так. На то ми тут і є щоб допомагати один одному, ділитись інформацією якою володіємо, виправляти один одного та радіти разом отриманому PR))
-
Не нужно говорили
-
Всім доброго дня, поділіться досвідом будь ласка. Стосовно процедури отримання готового паспорту для чоловіків, що з собою треба мати і чи потрібно показувати Резерв +?
-
Всім доброго дня, поділіться досвідом будь ласка. Стосовно процедури отримання готового паспорту для чоловіків, що з собою треба мати і чи потрібно показувати Резерв +?
-
Сама анкета повинна була прийти вам с хелс картою, наскільки я пам'ятаю у нас було так.
-
Значит что-то уже поменяли нехорошие люди. Так как резерв плюс начали блокировать тем кто за границей
-
Дякую, бо на сайті пишуть, що треба
-
Привіт) хто за останні пару місяців подав заявку на продовження ворк перміту, там же треба форма imm5710 Application to change conditions, extend my stay, а не форма imm5707 Family Information як вказано на сайті з інструкцією
-
ладно, а где вы эти шаблоны нашли?🥹
-
дякую, не підкажете, якщо в мене більше 3 місць роботи за останні 10 років, то як мені додати решту якщо в формі тільки 3 позиції?
12 Jan 2024, 17:45
369484/468366
about a minute ago