PR CUAET
-
Последнее время они не переделывают. В крайнем случае, закажите новый вп уже будучи в Канаде. Вп открытый, проблем не должно быть, просто некоторые цепляются
-
але ж це не грінкарта, про яку ви писали вищче. U4U - це не отримання віда на проживання в США, це такаж програма тимчасового захисту як і CUAET. І не зрозуміло - ви радите спочатку потрапити до США за допомогою U4U, для того, щоб там в США отримати довідку "про то, що Україну бомбять" , щоб потім приїхати до Канади і за допомогою цієї довідки отримати PR по гуманітарної програми?
-
Если планируете потом на пиар, то смотрите сразу программы разных провинций
-
так, на кшталт нашого CUAET, але більш суворіше: тільки для тих українців, які на 11.02.2022 проживали в Україні , треба мати спонсора, воркперміт по приїзду не дають - тульки через 1 рік, якщо я не помиляюся. За порушення умови проживання в Україні на 11.02.2022 - деякі дуже "кмітливі" , хто це намагався приховати, по прильоту в США замість пароля отримали бан на 5 років на приїзд до США
-
Вы работать и жить где планируете? Если в Альберте и в вп стоит Альберта, то все ок
-
Там где айди, права, хэлс карту оформляете
-
Но тогда просто идете в другое реджистри
-
Работодатели, реджистри
-
Некоторые могут цепляться, но не все
-
Підкажіть, мене в мене не зовсім по PR питання, а по Work Permit. Якщо видали з Employer location: Alberta, на що це впливає? Бо офіцер сказав не на що, головне що Open work permit, і роботодавець може бути з будь-якої провінції. Але ж деяким видають з Employer Location: Unknown...
-
Тому що ваш рівень А2 не відповідає місцевому рівню А 2. У чоловіка дома рівень був інтермедіейт твердий(В2),тут у нього покращився за рік рівень і А 2. Селпіп на 4 здає,але потрібно 5
-
Будемо дивитися правді в очі: самостійно ні, на курсах від держави ні, індивідуально 3 рази в тиждень з учителем - так
-
Якщо вона inadmissible через медичні витрати (якщо в середньому Канаді потібно на неї тратити більше 20-25к в рік), тоді вона і не може податися на ПР звичайними способами. Відповідно крім гуманітарних варіантів, інших і немає. Якщо це не дотягує до того рівня, і ви бачите що встигаєте отимати ПР до жовтня 2024го, я б дивився на це як основний варіант (паралельно шукаючи запасні можливості по AOS для неї)