PR CUAET
-
А не підкажете,таким людям похилого віку потрібен банківський рахунок?
-
Можна замовити довідку з України і вислати її поштою сюди, чи просто вам скинуть пдф файл? Я так робив у 2021 році через перекладача для США, не знаю чи щось зараз змінилось.
-
Дивіться о 12 ночі по Києву. Завтра будуть гарантовано.
-
Треба щоб був. Можуть спитати, а можуть забути...
-
Дякую
-
Одразу після подачі можна заплатити, відкривається вікно. Від моменту подачі
-
Після заповнення всіх анкет, загрузки всіх документів, сабміту аплікації буде 24 години на оплату
-
ок дякую
-
Тільки новий паспорт. Тільки першу сторінку бо інші у вас мають бути пусті, по логіці. Якщо приліпити старий, отримаєте по старому на короткий термін.
-
ви вже отримали новий wp?
-
Хто може підказати. 12 річний син зараз в Україні закінчується сталі перміт у квітні,а в червні планую його забрати в Канаду. Наші з чоловіком ворк перміти до 2027 року. Чи можу подати на стаді перміт для сина у серпні коли він прилетить сюди чи краще це зробити перед закінченням його документа?
-
Вже надавали відповідь На дублюйте те саме питання в різні гілки, будь ласка
-
Да. Баллы в общем пуле воркеров
-
Это в АОС?
-
Пересдать английский. Сейчас у меня минимум - 4,теоретитчески подняв до 5 или 6 я прибавлю себе 3 или 6 баллов
-
Могу я попросить ссылку. Не могу найти
-
Да, минимум 4 английский для тира 4 и 5,но по новым правилам все попадают в пулл, а там присуждают баллы. Чем аыше английский - тем больше баллов и шансов попасть в выборку
-
Бали за рівень володіння мовою , нараховують коли ви реєструєтесь в пул EOI. З якого потім і запрошують податись на одну з провінційних програм, в тому числі і AOS
-
Я может чего то не понимаю, но тут указанно требования соответсвенно НОК, я не вижу разности с зависимости от бала экзамена
-
Але це все не відміняє того , що ви як мінімум маєте відповідати вимогам програми по якій плануєте подаватись , або на яку запросили. І згідно останніх вибірок , не буде ті бали і впливають на вибір. Поки головну роль професії відіграють
12 Jan 2024, 17:45
369521/466919
4 minutes ago