PR CUAET
-
Підскажіть будь ласка чи можна покидати територію Канади під час розгляду заяви на продовження Work Permit? Старий ще дійсний
-
Добрий день Підкажіть, будь ласка, чи можна буде в лютому-березні приїхати по робочій візі cuaet, і отримати wp? Віза до січня 2026
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html
-
Добрый день. Резерв+ показывает: категорія обліку: військовозобов'язаний, на обліку. Это good для посольства? Сегодня позвонил послу украинского консульства в Таиланде, чел сказал что очередей нет, на январь можно записаться.
-
Дякую
-
Чи можно буде заїхати в Канаду по візітор візі після травня 2025 року- звичайно
-
Добрий ранок) Якщо потрібно виїхати з Канади з eCopr, чи будуть у них питання при виїзді, що я не маю візи для повернення у Канаду? ( Назад я збираюся летіти через Америку+приватний автомобіль).
-
На виїзді немає жодних контролів.
-
Так
-
Особам молодше 14 років і старше 79 років
-
Тільки новий. Першу сторінку.
-
Створюєте заявку на візу і там є перелік документів. Робила від себе також запрошення( я без ПР). Розгляд зайняв в Італії трохи більше 3-х місяців. Вклеїли візу до кінця дії біометріі.
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка маю слот на дитину. Чи може замість мене піти дружина.
-
Потрібно телефонувати і вони виправляють щось в системі. Мені довелося телефонувати двічі, щоб зробили виплати.
-
Вітаю, ми допомагаємо взяти та відпоавити вам в Канаду
-
Дякую
-
Ну це якщо буде повернення податків, це залежить не від бухгалтера, а від вашої конкретної ситуації :)
-
Так, ми можемо взяти для вас довідку та вислати по пошті в Канаду
-
Якщо оформляєте дитині немає різниці хто з батьків буде присутній.
-
Як ви стали на чергу очікування?
12 Jan 2024, 17:45
369557/467967
5 minutes ago