PR CUAET
-
Успею как раз к сотому дню подготовить юбилейный выпуск 🎉
-
Мы хотим доп контент как для постоянных подписчиков. Календарики там всякие, магнитики на холодильник.
-
Станьте в чергу очікування на слот, Вам може прийти запрошення на ранішу дату. Як паспорт буде виготовлений, можна в консульстві зі сльозами на очах випросити скан нового паспорту до того,як він приїде в Канаду. Зі старим паспортом не продовжать на довше . Або продовжуйте паспорт за 2 місяці до закінчення і далі по плану...
-
Я аж свої дні перерахувала ;) В мене їх 81. Деякі щасливчики c-check за такий термін можуть пройти. Будете робити на ювілей магнітики просіть реферальний код, поділитеся тут
-
Так як ви робили стару, вам вклеють нову візу. Робила сину так
-
Дочекатись до кінця візи і податись на нову. Підставою для візи,буде WP
-
Доброго дня, таке питання якщо паспорт продовжений і податися на WP як зробити нову візу в продовженому паспорті якщо там є стара віза . Дякую
-
В мене в дитини закінчився строк дійсності паспорта і я їй продовжила паспорт ще в вересні , а візу ні
-
Можна подати і не перебуваючи фізично в Канаді. Можливо і повернення буде , просто при заповненні потрібно буде ставити галочки , що на кінець року не були вже резидентом Канади. Це звичайна практика.
-
Допомога в отриманні довідки про відсутність судимості на території Грузії +переклад та нотаріальне посвідчення. Помощь в получении справки об отсутвии судимости на территории Грузии+перевод и нотариальное заверение.
-
Як студентка, яка вже закінчила програму HLP хочу висловити подяку організаторам курсу та особисто нашому викладачу Ларисі Соколовськії за професійний підхід до навчання та дбайливе ставлення до учнів. Крім того, що курс значно підвищує рівень англійської мови, для мене особисто, дуже важливо, що завдяки невимушеному викладанню, в мене пропав мовний бар'єр та страх спілкування з носіями. Цей курс просто знахідка як для тих, хто недавно перебуває в англомовному середовищі, так і для підвищення існуючого рівня. Дуже рекомендую всім, хто шукає баланс між помірною ціною та незрівнянною цінністю при вивченні англійської мови в Канаді .
-
Мені здається я чекаю ваш ecopr більше аніж свій😂😂😂 Бо в мене очікування лише кілька тижнів Ми всі будемо дуже раді за вас!
-
Мені в продовжений поставили візу дитині але це було рік назад. Писала пояснення що паспорт не можливо на той момент отримати новий.
-
Ха-ха, спасибо) Только что позвонила им. Сказали, так как я жду больше 90 дней, они отправили какую-то заявку, какой-то action офицеру, обратить внимание. Надеюсь, чем-то поможет.
-
В мене не працює портал е-консул.Постійно вибиває,що сталася помилка. Завтра я маю підтвердити візит . Підкажіть ,що мені робити чи може в когось таке саме вибиває...Дякую.
-