PR CUAET
-
Зробіть витяг з дії та подивіться. Я майже впевнений що ваша довідка з загсу не до чого. Процес такий що вони шлють повістки всім хто в них на обліку. Тож може він є таки на обліку. В резерві зареєструєтесь, адресу канадську вкажете та може й вони перестануть їх слати
-
А на провінційний етап Ви які надавали?
-
Довідки наш адвокат бере в суді паперові, навіть не знаю чи можливо через якийсь сайт взяти
-
Цікаво, не знав що так можна 😅 А що ви саме сказали? Бо здається всім іншим завжди казали просто чекати в таких випадках
-
Місцеві перекладачі чи з України? Бо я хотіла робити в Українській фірмі, але потрібно точно знати, бо потім не зміниш(
-
Навіть не знаю. Консультант казала що завіряти нотаріально не треба. Я звернулася до двух перекладачів, одна фірма надає без нотаріального завірення, інший перекладач наголошує що нотаріально треба завіряти для Саскачевана....
-
Вы 2 года ожидаете? Это федеральный этап так растянулся у вас? 😳
-
Вітаю, мені потрібно забрати виготовлений паспорт в Торонто. На сайті вказано, що можна щоденно з 13 до 14 години крім вихідних. Дата оновлення інформації - ще 2022 рік. Хто нещодавно там бував, підкажіть будь ласка чи актуальна ця інформація? Вони тільки 1 січня закриті?
-
Та отримаєте не хвилюйтесь. Після двох років очікування вже не помічаються якось ці дні.
-
Надавала без нотаріуса, але я ще не отримала номінацію. Тож не можу сказати чи все ок
-
В нього нема дії... вже дуже давно за гордоном. Світанунісь через мене.. я витяг замовляла з дії своєї..
-
Нічого особливого, кажу, що чекаю 95 днів, якось довго. Поставили на холд хвилин на 10 і відповіли, что зробили якийсь action request, бо я чекаю більше 90 днів. Але все одно чекайте. Нічого не обіцяємо )
-
У меня 41 день ожидания … По сравнению с 90 это конечно детский лепет Но когда смотришь хронологию, и люди его получали, как правило (до октября наверное все было ок) от нескольких дней до 2 недель. То конечно сроки, которые сейчас просто слов нет…
-
Канадські перекладачі, сертифіковані
-
@OstapBosak , підкажіть, будь ласка , на провінційну програму треба нотаріально завірені переклади? Дякую!
-
То поставте резерв і міняйте адресу. Гірше не буде. Ви не «світанулись». Ці дані у них є давно в реєстрах, це трохи не так працює. Це просто співпадіння. Так би всім чоловікам хто в дії витяг про несудимість робив вже б повістки слали
-
Это нужно выбирать для оплаты TRP+WP?
-
Добрый день, какой хороший здесь гель для прорезывания Зубов у младенцев?
-
В групі для Резерв - більше жінки вирішують питання для своїх чоловіків,а не вони самі 😂😂😂
-
Click on the button to see the chat rules!
12 Jan 2024, 17:45
369618/433085
8 minutes ago