PR CUAET
-
/rules
-
Для того і є резерв - щоб вписати актуальну адресу,а не світанутися - тепер буде штраф - це 100%>який треба сплатити . А тоді ,якщо оновите дані ,якщо вийде і впишете канадську адресу - далі будуть присилати повістки... Я писав вище ( тиждень чи більше) що робити.( Якщо хтось є з родичів в Україні). Рахунок відкриваєте онлайн в монобанк - але дивіться тепер то ваш вибір ,бо після штрафу( якщо його не оплатити ) рахунок заблокують
-
Погортайте вище цю гілку, тут багато раз підіймалася ця тема, також подивіться закріплені повідомлення.
-
Скажить будь ласка- за який період ці цифри? Не бачу також скільки заявок в кожной категорії подали. Є ці цифри?
-
А це що в мед.огляд в мене дані старого паспорту ,як це їм пояснити чи воно самі зрозуміють ?😁
-
t.me/prcuaet/55035/414391
-
Так как вы уже всё отправили, можете, пожалуйста, подсказать или верно я выбрал пункты для оплаты TRP+WP? (Это без биометрии сумма, так как я её уже прошел для ПР в этом году) @OstapBosak можете тоже пожалуйста подсказать?
-
Не повинно бути проблеми, я отримав з новим паспортом і старим мед. екзаменом
-
Супер , дякую
-
Для подовження статусів треба бути в Канаді.
-
Підкажіть чи можна продовжити стаді перміт для дитини ,якщо вона не перебуває в Канаді зараз? Чи дитина має бути в Канаді?
-
Це провінціальна та федеральний разом
-
до конца действия wp родителя в любой момент
-
Дякую
-
Чи не буде проблеми продовжити ,коли по приїзду дитини вже закінчиться чинний стаді перміт? В батьків ворк перміти до2027 року
-
Надавала переклади завірені печаткою українського бюро перекладів. Питань не було.
-
Так і сказати що це ваш другий FHSA і перший був відкритий в іншому банку. Якщо вони не хочуть то вони втрачають депозит на користь конкурента.
-
Кто-то может, пожалуйста, подсказать по моему вопросу выше? @prcuaetua @maria_SKMS @OstapBosak
-
Потрібна порада по FHSA: Відкрив в 2023 рахунок в Scotia, нічого не поклав. В 2024 відкрив також в СІВС і поклав 4000 Також поклав 4000 на scotia Хочу покласти ще 7000 на СІВС, до кінця року. В банку відмовляють мотивуючи тим що рахунок в СІВС відкритий в 2024 і мій рум на 2024 не більше 8000. Хто правий? І як змусити їх покласти гроші на рахунок?))
-
Зверніться в КУК Саскатуна. Вони знають як правильно зробити.
12 Jan 2024, 17:45
369639/441533
3 minutes ago