PR CUAET
-
Потрібна порада по FHSA: Відкрив в 2023 рахунок в Scotia, нічого не поклав. В 2024 відкрив також в СІВС і поклав 4000 Також поклав 4000 на scotia Хочу покласти ще 7000 на СІВС, до кінця року. В банку відмовляють мотивуючи тим що рахунок в СІВС відкритий в 2024 і мій рум на 2024 не більше 8000. Хто правий? І як змусити їх покласти гроші на рахунок?))
-
Зверніться в КУК Саскатуна. Вони знають як правильно зробити.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, розмір фото для дитини, для паспорта. Так казати 10 на 15 см, коли підемо робити фото?
-
The FHSA account with CIBC was opened on October 17, 2024, so there would be no carry forwards from 2023, as the account was not open in 2023. Це вже менеджер відділення мені відписав
-
Я вже мовчу що вони на відділенні не знали про FHSA до того як я прийшов до них відкривати його, сиділи втрьох читали сайт з умовами програми і запевняли мене що я просто хочу використати First time home buyers plan через RRSP
-
Нє, я вже втретє про їм це кажу, навіть стейтмент приніс, типу у мене ще є рум, а вони тупо вперлись що на кожен банк 8к
-
Скажіть будь ласка, як має виглядати бізнес ліцензія? Чи є якийсь формат специфічний?
-
Такий який видає провінційний уряд
-
Вітаю! Скажіть, чи була у вас ситуація, що не прийшло підтвердження за 30 днів. Я чекала 25 грудня, але не прийшло...
-
RRSP, чи все вірно я розумію, якщо я закину гроші в RRSP акаунт то я отримую повернення податку, але якщо в майбутньому буду виводити з RRSP гроші то буду буду податок платити сумуючи ті гроші шо вивів з моїм загальним річним заробітком?
-
Binance