PR CUAET
-
Тому що ваш рівень А2 не відповідає місцевому рівню А 2. У чоловіка дома рівень був інтермедіейт твердий(В2),тут у нього покращився за рік рівень і А 2. Селпіп на 4 здає,але потрібно 5
-
Будемо дивитися правді в очі: самостійно ні, на курсах від держави ні, індивідуально 3 рази в тиждень з учителем - так
-
Якщо вона inadmissible через медичні витрати (якщо в середньому Канаді потібно на неї тратити більше 20-25к в рік), тоді вона і не може податися на ПР звичайними способами. Відповідно крім гуманітарних варіантів, інших і немає. Якщо це не дотягує до того рівня, і ви бачите що встигаєте отимати ПР до жовтня 2024го, я б дивився на це як основний варіант (паралельно шукаючи запасні можливості по AOS для неї)
-
@Micellangelo73 Если можете, короткая консультация нужна Я в Эдмонтоне одна с двумя детьми. Подалась на АОС, жду номинацию, потом подача на пиар. Старшей дочке 22 года, врожденный порок сердца. Тут состоит на учете, постоянные обследования, ждем операцию очередную. Работает она парт тайм, 20-25-30 часов в неделю. Подскажите, есть ли смысл ей подаваться по гуманитарной программе или все-таки стараться идти по той, что с октября, под меня подаваться или самой по АОС? Спасибо
-
Ні. Нехай скаржиться куди хоче. Після отримання ПР ви можете міняти роботу як вважаєте за потрібне. Більше того в деяких програмах це можна робити і раніше. Я б не акцентував на цьому увагу, взяби джоб офер, подякував, подавав документи, а далі діяв по життєвих обставинах.
-
Я занимаюсь каждый день в приложении Дуолингво, и занималась 3 месяца на онлайн курсах из Украины 2 раза в неделю и 1 раз персонально с учителем, и параллельно 2 месяца здесь на месте городские службы готовят к тесту 1 раз в неделю 2 часа занятие, 2 месяца, бесплатно
-
Якщо зможете здати дитину в садочок досить швидко і відновите роботу, то можете мати паузу до (технічно) 6ти місяців. Вимога мати 12 місяців досвіду, за останні 18 на момент подачі. Тобто як мінімум 4-5 місяців перерва без проблем (максимум 6 місяців, але це якщо подастеся зразу як наберете 12 міс, без зволікань)
-
Це трішки інакше. Вона говорить про humanitarian construction в додаток до певної програми/подачі По простому це "прохання" закрити очі на якісь речі, але в межах реального кейсу, в даному випадку ПНП (коли виконані всі інші умови). Тест на задоволення такого запиту значно нижче ніж подачі на чисту гуманітарку (тобто просити винятку по всьому процесу ПРу, а не одної якоїсь вимоги)
-
Я в Канаде с июля прошлого года, в августе этого года сдала экзамен, хотя уже совсем не молодая и уровень Английского был никакой ( советская школа) до приезда сюда
-
Такі кейси, хоча й рідкісні, а бувають. Тут питання intent. Якщо можна довести що у вас з самого початку не було intent залишитися в тій провінції, тоді ПР можуть забрати, і навіть дати misrepresentation. Проте через те що доказати це надзвичайно складно такі випадки дійсно рідкісні. Переважно це якщо випливає переписка з консультантом наприклад проти якого є якесь інше дисциплінарне або кримінальне провадження