PR CUAET
-
Такий який видає провінційний уряд
-
Вітаю! Скажіть, чи була у вас ситуація, що не прийшло підтвердження за 30 днів. Я чекала 25 грудня, але не прийшло...
-
RRSP, чи все вірно я розумію, якщо я закину гроші в RRSP акаунт то я отримую повернення податку, але якщо в майбутньому буду виводити з RRSP гроші то буду буду податок платити сумуючи ті гроші шо вивів з моїм загальним річним заробітком?
-
Binance
-
По ходу міграція пішла в зимову сплячку❄️🦦 🙅♂️🐻
-
Доброго дня всім Маю питання стосовно продовження wp ще на 3 роки Приїхали майже два роки тому і зняли обмеження з wp. Чи треба нам зараз ще раз проходити медогляд, так як з останнього пройшло більше 12ти місяців? І якщо виїжджала на 2 тижні в Європу Дякую
-
Підскажіть будь ласка в Оттаві фото роблять чи з собою треба мати ?
-
Якщо ваш роботодавець підтримує автоматичне відрахування до RRSP через партнерську компанію, це може виглядати так: • Ви заробили $1,000. • Із цієї суми $200 автоматично спрямовується до RRSP до оподаткування. • Решта $800 підлягає оподаткуванню, і після сплати податків ви отримуєте зарплату. Альтернативний сценарій: • Ви заробили $1,000, з усієї суми сплачується податок, і ви отримуєте чисту зарплату. • Потім ви самостійно вносите $200 на RRSP. • У цьому випадку ви отримаєте податкове відшкодування на суму, що відповідає податковій ставці, застосованій до цих $200. Важливо: Виведення коштів з RRSP краще планувати на період виходу на пенсію, коли ваш дохід і, відповідно, податкова ставка, ймовірно, будуть нижчими. Це дозволить мінімізувати податкові втрати.
-
Дякую ☺️ А те, що виїжджала на 2 тижні не впливає?
-
на рахунок раннього виводу грошей - буде податок рівний тому який був повернутим, чи в залежності від доходу в тому році в якому гроші виводяться?
-
Following are the common types of car headlights: 1. Halogen Lights The most popular type of lights on highways these days are halogen lights. They use a combination of gases commonly nitrogen and argon, and tungsten filament in a glass tube. 2. HID Lights Another type of car light that can be used for different lights on a car is the HID light bulb. These HID lights are unique because they don’t have a filament as most light bulbs give. 3. LED Lights These lights are a very energy-efficient kind of headlight that is starting to show up in headlights. These headlights are versatile and bulbs can be made in many different sizes. 4. Laser The most innovative headlight technology currently on the market is laser lighting. For this reason, not only are they the greatest in their class but also the priciest. Laser lights use lasers to ignite a gas. The gas burns incredibly bright as a result. 5. Carbide Carbide headlights were headlights for bicycles and motor cars that used carbide lamps to produce light. 6. Electric Lights Electric headlights, or car headlamps, are lamps that are attached to the front of a vehicle to help drivers see the road at night or in low light conditions. #followers #highlight
-
детально шо я маю на увазі: якщо я зараз відаладаю на RRSP 30% з 100К зарплати, відповідно податкується в цьому році лиш 70К, А в наступному році в мене доходу немає взагалі і я вирішив вивести тих 30К. який буде податок?