PR CUAET
-
детально шо я маю на увазі: якщо я зараз відаладаю на RRSP 30% з 100К зарплати, відповідно податкується в цьому році лиш 70К, А в наступному році в мене доходу немає взагалі і я вирішив вивести тих 30К. який буде податок?
-
Коли ви виводите гроші з RRSP достроково з вас автоматично утримають певний відсоток податку: • 10% – до $5,000 • 20% – від $5,001 до $15,000 • 30% – понад $15,000 Суми і відсотки треба перевірити можливо щось змінилося. Це лише попереднє утримання податку, і остаточна сума залежатиме від вашого річного доходу.
-
це сума на рік? 10% – до $5,000
-
тобто додатково ще буде податок за річний дохід?
-
Ви знімаєте 30к з вас списується 30% бо сума зняття більше ніж 15к. Ви отримаєте 21к. Але якщо у вас не буде доходів то податкова перегляне суму податку і поверне вам частину. Більш детально вам вже порахує бухгалтер
-
Я додавала все.
-
Варто б додати, що ці податки, які знімаються з достроково виведених з RRSP грошей, знімаються якби «перебільшеним авансом» й частково вам повернуться в наступному році, коли буде ясно який у вас був дохід за поточний рік разом з цим доходом, що ви отримали з свого RRSP.
-
Це не Манітоба, а Онтаріо в зазвичай тут номінації отримують за 3-4місяці. Федеральний етап вже рік. Що теж на мою думку трохи задовго) Але так, я вже повністю прийняв той факт що чекати це улюблена справа канадців. Тож все окей) Вже три тижні в IRCC не дзвонив, на 30 день значок отримаю
-
Вибачте, як у іншу Гілку попасти?
-
Маю питання- при подачі на подовження ворк перміту- подаю вдвох дітей- чи маю я за них платити?
-
Доброго дня! Вони просять фото 10×15 це 4×6 в інчах, але такого формату вони не мають, принаймні ми незнайшли. Можна зробити звичайне фото такого формату і щоб вони його роздрукували, а вже в консульстві вони собі сканують його. Ми мали формат маленького фото, вони незмогли його сканувати бо якість дуже втрачалась. Нам робили фото на місці, це Торонто 27 грудня.
-
Вітаю. Десь бачила що можна відкрити рахунок на придбання житла у банку CIBC онлайн. Чи є якісь відео чи фото інструкції? Чи це взагалі не можливо?
-
Візитор рекорд ? Це теж платно?