PR CUAET
-
Це не Манітоба, а Онтаріо в зазвичай тут номінації отримують за 3-4місяці. Федеральний етап вже рік. Що теж на мою думку трохи задовго) Але так, я вже повністю прийняв той факт що чекати це улюблена справа канадців. Тож все окей) Вже три тижні в IRCC не дзвонив, на 30 день значок отримаю
-
Вибачте, як у іншу Гілку попасти?
-
Маю питання- при подачі на подовження ворк перміту- подаю вдвох дітей- чи маю я за них платити?
-
Доброго дня! Вони просять фото 10×15 це 4×6 в інчах, але такого формату вони не мають, принаймні ми незнайшли. Можна зробити звичайне фото такого формату і щоб вони його роздрукували, а вже в консульстві вони собі сканують його. Ми мали формат маленького фото, вони незмогли його сканувати бо якість дуже втрачалась. Нам робили фото на місці, це Торонто 27 грудня.
-
Вітаю. Десь бачила що можна відкрити рахунок на придбання житла у банку CIBC онлайн. Чи є якісь відео чи фото інструкції? Чи це взагалі не можливо?
-
Візитор рекорд ? Це теж платно?
-
У податковій декларації ваш річний дохід складе $30,000 (ті кошти, які ви вивели з RRSP). Якщо ваш дохід на рівні $30,000, то ваша ефективна податкова ставка може бути значно нижчою, наприклад, 15% (точна ставка залежить від провінції та федеральної шкали оподаткування). Податок, який ви мали б заплатити з $30,000 при низькій ставці (15%): $4,500.
-
Так, може треба доплатити буде. Бо держава умовно втримала у вас 10% а ваша податкова ставка за рік 25%, то 15% різниці з вас ще попросять. А якщо умовно з вас втримали 30%, а податкова ставка в кінці року вийшла усього 25% то вам повернуть частку. Я називаю цей податок стримувальним, він відважує вас від зняття великих сум і гарантує що в держави буде хоч якась частка податку перш аніж ви взагалі подастесь на податки.
-
Всі первміти платно. Тількі суми від виду перміту залежать
-
Хммм… цікаво. Дякую за інформацію!
-
Питання- якщо подала на подовження ворк перміту, і подаю двох дітей на подовження візитор рекорд- чи повинні за них платити Free? Діти 12 і 10 років
-
Дякую, думаю що зрозумів