Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 1.0m Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Angelika
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    job offer швидше за все потрібен їй для подачі на ПНП
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Ні. Нехай скаржиться куди хоче. Після отримання ПР ви можете міняти роботу як вважаєте за потрібне. Більше того в деяких програмах це можна робити і раніше. Я б не акцентував на цьому увагу, взяби джоб офер, подякував, подавав документи, а далі діяв по життєвих обставинах.
    1 Reply Last reply
    0
  • t678875579T Offline
    t678875579T Offline
    Юлия Иванес
    wrote on last edited by
    Я занимаюсь каждый день в приложении Дуолингво, и занималась 3 месяца на онлайн курсах из Украины 2 раза в неделю и 1 раз персонально с учителем, и параллельно 2 месяца здесь на месте городские службы готовят к тесту 1 раз в неделю 2 часа занятие, 2 месяца, бесплатно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Якщо зможете здати дитину в садочок досить швидко і відновите роботу, то можете мати паузу до (технічно) 6ти місяців. Вимога мати 12 місяців досвіду, за останні 18 на момент подачі. Тобто як мінімум 4-5 місяців перерва без проблем (максимум 6 місяців, але це якщо подастеся зразу як наберете 12 міс, без зволікань)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Можете поділитися результатом і як Ви вчили/вдосконалювали мову і готувалися до іспиту? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Це трішки інакше. Вона говорить про humanitarian construction в додаток до певної програми/подачі По простому це "прохання" закрити очі на якісь речі, але в межах реального кейсу, в даному випадку ПНП (коли виконані всі інші умови). Тест на задоволення такого запиту значно нижче ніж подачі на чисту гуманітарку (тобто просити винятку по всьому процесу ПРу, а не одної якоїсь вимоги)
    1 Reply Last reply
    0
  • t678875579T Offline
    t678875579T Offline
    Юлия Иванес
    wrote on last edited by
    Я в Канаде с июля прошлого года, в августе этого года сдала экзамен, хотя уже совсем не молодая и уровень Английского был никакой ( советская школа) до приезда сюда
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Такі кейси, хоча й рідкісні, а бувають. Тут питання intent. Якщо можна довести що у вас з самого початку не було intent залишитися в тій провінції, тоді ПР можуть забрати, і навіть дати misrepresentation. Проте через те що доказати це надзвичайно складно такі випадки дійсно рідкісні. Переважно це якщо випливає переписка з консультантом наприклад проти якого є якесь інше дисциплінарне або кримінальне провадження
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Ви часом не RCIC? Дуже гарно розписано, і посилання на Акт :)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Тут згоден. Все десь так і є
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Тим не менше і родичі в Канаді, і самозабезпеченцсть фінансова (що самим аплікантом що родичами) є досі факторами і значною частиною форм.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Що саме вас по цій програмі цікавить?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Це не проблема. Ви можете і в Канаді і за кордоном продовжувати працювати паралельно з вашою роботою в Канаді. Головне не забудьте цей дохід потім задекларувати коли будете подавати свою податкову декларацію в Канаді за 2023 рік
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Дивіться в першу чергу AAIP AOS Якщо ви ІТ тоді AAIP Tech Pilot Якщо живете десь в малому містечку або селі, в додаток до першої пункту дивіться Rural Renuval
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Зверніться до того лікар який робив. Можливо вони вам можуть емейлом скинути. Можна і без того податися, в них має бути можливість це бачити в системі, але так більше шансів що прийде запит на нову (якщо не знайдуть в системі)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    На жаль мені поки не потрібна допомога. Проте якщо є бажання бути RCIC, дивіться в сторону CICC процедуру ліцензування
    1 Reply Last reply
    0
  • t1780726239T Offline
    t1780726239T Offline
    Nadiia Soroka
    wrote on last edited by
    Це вам ніхто не скаже. Я особисто вивчаю англійську мову 1 рік календарний, це не означає, що вчуся 365 днів і 24/7. То в мене типу рівень В1+, покищо я за пробним селпіп здаю на 7, іноді 6.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    А для цього потрібна віза в штати?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    Так отож я подивилась які завдання були і зрозуміла, що мені з моїм А2 вчитись та вчитись. Я не зможу виконати жодного завдання з тих що були. Знайшла тут у чаті завдання з селпіп. Я реально оцінюю свої знання з англійської мови. Але я хотіла знати чи реально вивчити мову за рік? Бо мої діти швецьку за рік не вивчили( мабудь тому що живимо разом з іншими українцями)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags