PR CUAET
-
Це про те що ваша бвометрія зарахована. Зазвичай не довго залишилось до погодження
-
Ні, не буде, ви маєте вказувати ці досвіди в personal history , і можете опустити у work history, якщо воно непелевантне для номінації
-
Доброго вечора!Яка максимальна давність довідки про несудимість з Європи? Хто має досвід отримання PR з довідкою про несудимість з Польщі, виданою 2 роки тому? Дякую за відповідь!
-
Добрий день, підкажіть, якщо при подачі на куает вказували досвід роботи закордоном(різні спеціальності, країни), є підписані договори, заробітні бігунки, але листів на бланку фірми, з описом обовязків, як вимагає пр, - немає. Чи буде це місрепрезентацією, якщо не вказувати у заявці ПР цей досвід роботи, або якщо надати документи які є, про підтвердження досвіду роботи. NOC по якому подаюсь на провінційну програму не співпадає з досвідом роботи.
-
Дякую
-
Я искренне рада за Вас🙂🙂🙂.. у меня нет личного опыта в данном вопросе, только инфа которую получила из консульства 🙂
-
У переліку документів на виготовлення закордонного паспорта для дітей, яким вже виповнилося 16 років іd карта зазначена. Яким ще нема 16 пише " id карта для осіб старше 14 років, якщо така оформлювалась...". Ніби не обов'язково, проте х.з. Краще уточніть у посольстві.
-
Дякую за підказку
-
Ні, тільки вказувати що він був .
-
Вітаю Підкажіть, будь ласка Не проживаю постійно в Канаді, маю ворк перміт, виданий іще в 2022 (всім видавали в аеропорту, у мене віза візіторська). Зараз новий паспорт і хочу податися на продовження wp, бо розглядаю варіант переїзду в Канаду. Питання current country of residence? Я зараз в Канаді, але я буваю в Канаді сумарно 2-3 місяці у році, то писати ту країну, де я постійно проживаю? Чи мається на увазі residence - це де я знаходжусь під час подачі?
-
Я перекладала всі, бо для мене прописка теж важлива.
-
Добрий вечір, щось я зовсім загубилась, о котрій годині слоти викладають і по яким дням? Дякую