PR CUAET
-
Вітаю Підкажіть, будь ласка Не проживаю постійно в Канаді, маю ворк перміт, виданий іще в 2022 (всім видавали в аеропорту, у мене віза візіторська). Зараз новий паспорт і хочу податися на продовження wp, бо розглядаю варіант переїзду в Канаду. Питання current country of residence? Я зараз в Канаді, але я буваю в Канаді сумарно 2-3 місяці у році, то писати ту країну, де я постійно проживаю? Чи мається на увазі residence - це де я знаходжусь під час подачі?
-
Я тоже рад за себя, только личный опыт.
-
Досить швидко зараз йде розгляд. 1 місяць
-
Звернулася до двух, один каже що завіряти нотаріально обов'язково для Саскачевану, інший ні. Обидва сертифіковані в Канаді 🙈
-
Коли треба подаватись на візу: коли пришлють листа, що дозвіл на роботу дали чи коли дозвіл фізично прийде поштою?
-
Для валідації особистості Postal code вказувати, той який був при останній подачі податкової звітності 2023 ? Бо зараз у мене інший код
-
Я перекладала всі, бо для мене прописка теж важлива.
-
Добрий вечір, щось я зовсім загубилась, о котрій годині слоти викладають і по яким дням? Дякую
-
WP?
-
Дякую, дуже!
-
21 день
-
Ще +100 дол за те що дозвіл просите відкритий
-
Грубо так. Якщо по економічних програмах по оферу, то не можна втратити роботу. Решта переважно ок. По гуманітарній та біженству бувають нюанси. І як писали вище під час порталі дуже не бажано подрожувати
-
Я іде по загальних вимогах IRCC - будь який сертифікований (Канадський чи Український), або будь хто х нотаріально засвідченим афідевідом
-
Якщо старий вже закінчився тоді так. Але якщо старий дійсний - то він нікуди не пропав і не буде рпопадати, і їздити тоді зазвичай можна (перевірте чи віза також дійсна)
-
Новий
-
Issue: Ukraine. Паспорт видає Україна.
-
Запросите одноразовое разрешение на въезд. И будете спокойны .
-
Вже як буде номер - дошлете, або як буде запит
-
Можете дочекатися. Так як ТРП частину ви оплатили, то мали б взяти заявку в роботу
12 Jan 2024, 17:45
369910/435123
5 minutes ago