PR CUAET
-
Ну ви публічно кажете що мої послуги корисні лише на етапі початкової консультації. Тому було б добре мати можливість отримати фідбек від вас, і якщо це appropriate мати можливість також публічно це адресувати. Як не як наш бізнес тримається не на рекламі (в нас її просто немає), а виключно на репутації.
-
Може хтось допомогти? Як таке може бути? Чи я щось не те заповнила?
-
@OstapBosak не совсем понял. Вопрос в следующем, можно ли после подачи документов на PR, по экономической программе, выехать за пределы Канады. Если нельзя то в какой момент. Спасибо
-
Дякую, думала , щось не те)
-
Добрий вечір У нас програма non EE, ми зараз отримали портал 1 коли виїхали на новий рік до родини у Європу, відписали на лист коли плануємо повернутись ( 08.01), нам відписали що дякуємо за відповідь, просимо написати такий самий лист до іrcc коли повернетесь Сподіваюсь що буде все добре І всім скорішого отримання!
-
О Боже- це автоматично мені виправляло, а я не перечитала, що написала. Питання було - з чоловіком у заявці на подовження ворк перміту подавала дітей, і чомусь різні питання у анкеті вибило . Та я вже все виправила)
-
Все правильно 255$
-
Дадут до кінця дії паспорта , якщо зараз на інший термін маєте