PR CUAET
-
Дякую, думала , щось не те)
-
Добрий вечір У нас програма non EE, ми зараз отримали портал 1 коли виїхали на новий рік до родини у Європу, відписали на лист коли плануємо повернутись ( 08.01), нам відписали що дякуємо за відповідь, просимо написати такий самий лист до іrcc коли повернетесь Сподіваюсь що буде все добре І всім скорішого отримання!
-
О Боже- це автоматично мені виправляло, а я не перечитала, що написала. Питання було - з чоловіком у заявці на подовження ворк перміту подавала дітей, і чомусь різні питання у анкеті вибило . Та я вже все виправила)
-
Все правильно 255$
-
Дадут до кінця дії паспорта , якщо зараз на інший термін маєте
-
Доброго вечора Можливо хтось підкаже У дітей 12-14 років в липні закінчуються паспорти та Канадські документи Став в чергу очікування слоти спіймати поки не можу Паспорти дітей вже раз продовжував до липня 2025 1.Чи можу ще раз продовжити строк дії паспорту дітей? 2.Чи можу вписати дітей в свій паспорт та на цій підставі продовжити канадські документи? 3 Чи їхати в Європу Україну робити роботи нові паспорти дітям? (Найшвидший варіант) Або можливо є кращій варіант?
-
Тоді пишіть старий якщо пишуть старий.