PR CUAET
-
В питанні про ЛМІА
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка я повинна провіряти де знаходиться мій паспорт і лише коли буде написано що він прибув до установи записуватись на відбір? Чи хтось робив якусь іншу доставку паспорта? 10.10 вже був виготовлений у дитина закінчується паспорт у червні то я так розумію у нас ще є час. Чи краще якимись іншими шляхами доставляти його. щиро 🙏🏻дякую
-
Дякую
-
Звісно може, що написано в офері? В листі? У вас одна людина працює чи як? Дитячи виплати є?мало інфо… 52652 ніби на 4х треба?
-
Дитячі виплати, наскільки я знаю тут не рахуються. Має бути дохід з роботи. Працює один чоловік. Приблизний Річний дохід вказаний тільки в формі nsnp 200, в джоб офері і референс леттер вказано тільки оплату за годину з можливістю працювати понаднормово. Але це залежить від погоди, тому і вийшло, що по пейштабах сума значно менша від необхідного мінімального доходу.
-
Дякую, дуже корисна інформація 🤗
-
Вітаю, я маю ось таку ситуацію: отримала по CUAET візіторську візу (хоча подавалась на робочу), приїхала до Канади 20 грудня цього року. В аеропорті м. Калгарі мені відмовили у видачі WP, офіцер сказав звертатись по місцю в IRCC. Не маючи WP (а лише тільки візу візітор) мені теж потрібно проходити медогляд? Якщо так, то на проходження медогляду потрібно десь реєструватись? Підкажіть будь ласка🙏🏻
-
Где?
-
привет всем, а подскажите если есть действующая рабочая визи CUAET была оформлена в феврале 2023 года, но еще ни разу не был в Канаде, можно ли будет по этой визе заехать в Канаду, просто есть много сообщений что по визе уже нельзя заехать после 31 марта 24-го, хотя на сайте указано что вроде заехать можно, но просто не стоит рассчитывать на бенефиты, кто-то сталкивался? возможно может подсказать?
-
Доброго вечера , чи э хтось в групі шо подався на новий WP з другим громадянством (в чоловіка два громадянства одно з них українське ) так як український паспорт на другий рік закінчується а другий паспорт дійсний ще довго. Цікаво чи дають WP Перший WPбув на український паспорт . Дякую
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, як краще податися на продовження ворк пермітів для сім’ї: разом чи всім окремо?
-
2 варіант
-
Вітаю: питання : якщо чек виданий у 2024 а гроші з ньго будуть заведені на рахунок у2025 то це буде рахуватися як дохід за 2025 чи за 2024 по даті видачі чеку?