PR CUAET
-
Доброго вечера , чи э хтось в групі шо подався на новий WP з другим громадянством (в чоловіка два громадянства одно з них українське ) так як український паспорт на другий рік закінчується а другий паспорт дійсний ще довго. Цікаво чи дають WP Перший WPбув на український паспорт . Дякую
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, як краще податися на продовження ворк пермітів для сім’ї: разом чи всім окремо?
-
2 варіант
-
Вітаю: питання : якщо чек виданий у 2024 а гроші з ньго будуть заведені на рахунок у2025 то це буде рахуватися як дохід за 2025 чи за 2024 по даті видачі чеку?
-
Дякую. І вам бажаю успіху
-
Я бажаю вам успіху.. в мене склалось враження, що дозапитують аби щось.. по чоловіку ще куди не йшло, там офіційна зп була нижче середньої по ноку) а от що по мені не влаштовувало, не зрозуміло)у мене 0 нок все ок з документами і зп практично вистачало на всю родину, але🤷♀️
-
Добрий вечір . У мене і дружини wp до лютого 2027. Хочу подати в березні 2025, щоб ще рік отримати запасний, бо пр програми мають неоднозначний термін розгляду. У пошуку по групі побачив інфо що можуть видати новий wp з меншим строком ніж поточний. Чи дійсно є такі випадки у вас та чи є шанс отримати новий на 3 роки?
-
Тобто у вас paystub дата виплати payroll ще груднем . То це піде ваш T4 за 2024
-
Цей документ потрібно чекати декілька тижнів і робити поза Канадою
-
Child benefits не є оподаткованим доходом
-
Зрозуміло, дякую. Це не payroll а childbenefits. Також 2024 ?
-
Подскажите пожалуйста жена получила ворк пермит 23.09.2023 это правда что ей нужно продлить ворк пермит до конца этого года ?и продление пока бесплатно?или как всем можно продлить до марта 2025 платно?заранее спасибо