PR CUAET
-
Юрист казала, що довідка про несудимість дійсна 1 рік.
-
Покривають чистку і пломби. Лікування , таке як канали , коронки і т.д , ні
-
Шукаємо людину на роботу в oil and gas company. Локація - Едмонтон. Англійська базова, навички роботи с інструментами бажана. Зп 20-25/год. Українців тут люблять, у нас у відділі працює 3 українця і 5 канадців. Order Picker/Shipper ca.indeed.com/viewjob?from=appshareios&jk=67ec59740f3b6802
-
Чи є інформація як поставити на військовий облік 18 - річних
-
Доброго вечора, можете кинути посилання на сайт де ви прочитали цю інформацію?
-
Привіт. Нам також 18 років. Аналогічна ситуація. Я не знаю що робити. Неможливо встати на військовий облік.
-
Мені слот потрібен в найближчі часи 😂
-
Їх безкоштовно роздають
-
В ТЦК
-
Всім привіт, скажіть будь ласка де купити слот в Консульство?
-
В мене 2 питання🙏🏼: 1) візітор рекорд у дитини анульовується коли ти виїхав за кордон? Тобто Куба/Україна виїхав і все, вже без статусу? 2) якщо отримав новий паспорт чи потрібно на стадіі навіть не ще отримання запиту на біометрію по нашій програмі вже відправляти у форму новий паспорт чи можна потім на якомусь з етапів розгляду буде відправити і перміти (які я чекаю) і паспорт? Дякую🙏🏼
-
В мене таке питання щодо Child Benefit 💰 Я так розумію, що якщо покласти гроші на rrsp, то це звільнить мене від податку на цю суму І ЗМЕНШИТЬ мій INCOME?! Тоді збільшаться CHild Benefits?! Я прикинула, що на 10 000 на rrsp збільшаться Child benefits на 1 000 на двох дітей Так працює тільки RRSP?!
-
Всім привіт, де купити слот в консульство?)
-
А де взагалі ловити слот, можете дати силочку будь ласка, дякую
-
Це вам до Європи треба
-
Ребята а как консулу писать и куда?