PR CUAET
-
Ну тоді про це потрібно одразу писати і закріпляти, вибачте
-
❗️❗️❗️ Шановні участники! Я розумію що питання пошуку слоту дуже болюче для вас, але Прохання (вірніше ВИМОГА) N1: поважайте модераторів, які тут волонтерять. ВИМОГА N2: за платні послуги по допомозі/продажу слотів зразу Ban. Навіть просто за обговорення вирішення проблеми таким чином. Без попередження, без розбору.
-
Доброго дня!Підкажіть, будь ласка, як можна засвідчити підпис батька дітей на формі imm 5694 e для PR, ( потрібний підпис нотраіуса на бланку, який засвідчує підпис батька),якщо український нотаріус відмовляється підписуватись на іноземних бланках і каже, що то має бути бланк українського зразка????Дякую за відповідь!
-
Тобто зменшаться і податки і дохід !! Дякую
-
Дякую
-
Сюди дитячі не рахуються
-
Доброго дня!Підкажіть, будь ласка, як можна засвідчити підпис батька дітей на формі imm 5694 e для PR, ( потрібний підпис нотраіуса на бланку, який засвідчує підпис батька),якщо український нотаріус відмовляється підписуватись на іноземних бланках і каже, що то має бути бланк українського зразка????Дякую за відповідь!
-
Мій досвід: "Для завірки форми 5604 можна ще звернутися до [email protected] Олена, адвокат в Торонто і може це завірити онлайн через зум із батьки чи матір'ю дитини, якщо ви розлучені або хтось з батьків не іммігрує. " Зверталася до цього нотаріуса по рекомендації в цьому чаті Ціна 35 дол плюс податок. Проста реєстрація, оплата через сайт. Спілкування українською. Потрібен паспорт, можна український, без перекладу. 20-30 хвилин онлайн з батьком дитини та довіреність готова.
-
Дякую дуже!!!!
-
Шукаю правильне рішення як діяти далі. Мою заявку на ворк перміт одобрили за 11 днів у листопаді, вже маю на руках оригінал. Проблема в тому, що при подачі я не оплачувала fee, тому що подумала, що мені не потрібно оплачувати. Прикріпила скан, що українцям оплачували не потрібно, але ж українцям не потрібно оплачувати тим хто приїхав/був одобрений після 4-го лютого 2024 - це до мене не відноситься бо приїхала 2,5 років тому. Через мою неуважність, про це я дізналася тільки зараз 😪 Тепер я не знаю як мені виправити цю ситуацію, не хочу щоб це розцінили, що я хотіла їх обманути. 😭 Синові я подала на ВП так само, його заяву ще розглядають .