PR CUAET
-
/ban покупка слотів
-
вам сделали подарок. одобрили без сбора. у офицера есть такие полномочия. примите и расслабьтесь
-
Дуже дякую 🙏
-
Дякую за відповідь!
-
gcms notes приходят через 30 дней от запроса. очень очень редко, когда задержки сейчас
-
Мне нравится ваш ход мыслей. Хотелось бы чтобы было именно так. 😁
-
93 дні очікування eCoPR (((
-
Вопрос по RESP. Есть смысл его открыть завтра? Или уже поздно?
-
Всім привіт. Можливо є якийсь вихід щоб не летіти в Оттаву і особисто забирати готові паспорти? Немає можливості замовити доставку паспорта DHL з України в консульство Едмонту наприклад, а не в Оттаву де паспорт оформлювався?
-
да. в gckey
-
Яке консульство скажіть будь ласка? Як варіант дочекайтеся з інших двох консульств дати та виберіть найближчу.
-
Дитина з мамою рази 2-3 виїжджала і поверталися. Головне всі документи мати на руках
-
t.me/prcuaet/19036/328436
-
Ну мені сказали вони таким не займаються, що їх там всього двоє і вони не можуть кожному пересилати, це треба акти складати і все таке. Я думаю просто хтось морально на них більше тисне і вони погоджуються 😬
-
І чи треба реєструвати новий акаунт на IRCC при подачі на WP відмінний того, що робили при подачі на візу і WP на самому початку?
-
Можливість є така з консульства в консульство але відповідають неохоче на це запитання, типу це довго та дорого, кажуть ви подумайте може все ж таки краще приїдете заберете
-
Доброго вечера, підкажіть будь ласка, при подачі на новий WP чи треба заново проходити медкомісію?
-
Эдмонтон, у меня нет денег на самолёт и проживание в две стороны до Торонто из Саскатуна на троих (паспорт ребенку), один Эдмонтон на несколько сотен тянет
-
Це схоже вам в Торонто відповіли. Я взагалі чекаю на повернення послуги "доставки на дом " але мені паспорт не потрібен терміново, живу з просроченим та подовженим до 2029
-
Отказывайтесь от того слота и становитесь заново ( если выкинет из очереди ожидания). Я стояла в черзі очікування с декабря, но сама словила слот раньше чем мне предложила система, а сегодня пришло приглашение по черзі очікування на 28.01. …Отказалась, так у меня еще раньше 😉 Не ждите лета 🙃Удачи
12 Jan 2024, 17:45
370058/467035
6 minutes ago