PR CUAET
-
Усім доброї ночі, На разі ми ( я і моя дівчина, нам по 27&25 років) Шукаємо роботу у Vernon or West Kootenay. Я маю досвід роботи як prep cook, а дівчина працює на front desk, тому якщо ви вже на разі десь працюєте, або працювали і знаєте що у ваш заклад потрібні нові працівники, то дм будь-ласка Референси від минулих працедавців є Дякую за увагу та вітаю з наступаючим новим роком
-
Усім доброї ночі, На разі ми ( я і моя дівчина, нам по 27&25 років) Шукаємо роботу у Vernon or West Kootenay. Я маю досвід роботи як prep cook, а дівчина працює на front desk, тому якщо ви вже на разі десь працюєте, або працювали і знаєте що у ваш заклад потрібні нові працівники, то дм будь-ласка Референси від минулих працедавців є Дякую за увагу та вітаю з наступаючим новим роком
-
Ні. Ще жодного листа Canada Post мені не доставили після закінчення страйку.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, як правильно зробити в даній ситуації, ми з чоловіком (іноземцем) приїхали по CUAET, потім подавали документи на продовження wp окремо, мені продовжили, йому вислали новий, але без змін дати(тобто також до 2025) зараз будемо подаватися на основі моєї візи, він зробив новий паспорт(щоб, коли будемо подаватись, не втратити пів року робочої візи) старий також діючий але до лютого 2027. Нам в ідеалі було б по новому паспорту податися, але паспортні дані в wp зі старого паспорту.Чи можна там якось добавити обидва паспорти, щоб було зрозуміло, що це дані однієї і тієї ж людини)?
-
у нас також. cards mailed Dec,20. очікуємо.
-
Спасибо
-
Добрый вечер всем! Наверно дурацкий вопрос, но подскажите пожалуйста когда последний срок для продления work permit для тех кто приехал по cuaet?
-
Привіт, питання стосовно investors edge можливо в когось було таке. Я неможу привязати банк до investors edge щоб поповняти рахунки tfsa та fsha, а також не могу купцвати активи. Я телефонував сказали що відправлять форму на емайл яку потрібно буде заповнити , але назаль нічого прийшло, єдине я попросив їх щоб вони поповнили мені мої рахунки, це вони зробили, але купувати активи, та поповняти рахунки самостійно я не можу. Можливо хтось підскаже вирішення цієї проблеми
-
Підкажіть чи може син приїхавши до батьків які мають діючи WP у Канаду по гостьовій візі податися на отримання WP?
-
Доброго вечера шановні, підкажіть будь ласка , якщо знаєте таке, роботадавець прислав дві форми для заповнення. На скільки я розумію там треба заповнити тільки свої персональні дані у шапці, підписи і повторити суми у тих місцях де я обвів червоним, чи правильно я розумію чи мушу ще якісь строчки додати? Бо у тому році заповнив саме так, як описав Вам зараз і все було норм, цього року думаю краще перепитаюсь у Вас. Дуже дякую за допомогу!
-
Тобто можна не вказувати це?