PR CUAET
-
Підкажіть чи може син приїхавши до батьків які мають діючи WP у Канаду по гостьовій візі податися на отримання WP?
-
Доброго вечера шановні, підкажіть будь ласка , якщо знаєте таке, роботадавець прислав дві форми для заповнення. На скільки я розумію там треба заповнити тільки свої персональні дані у шапці, підписи і повторити суми у тих місцях де я обвів червоним, чи правильно я розумію чи мушу ще якісь строчки додати? Бо у тому році заповнив саме так, як описав Вам зараз і все було норм, цього року думаю краще перепитаюсь у Вас. Дуже дякую за допомогу!
-
Тобто можна не вказувати це?
-
Доброго дня скажіть хто знає при заповненні анкет на Новий ворк перміт і На візу чи потрібно вказувати сімейний стан common law якщо стосунки тривають менше 12 місяців??
-
Добрий вечiр! Хто вже отримав новий WP нещодавно, чи правда що вiн без вiдмiтки CUAET? Чи можливо тодi подовжити OHIP? Моя мама приiïхала по CUAET і не на жаль не працює. В неї закінчується WP та OHIP в травнi i я зараз подаю на подовження WP. Дуже багато iнформацiï online що не можливо більше отримати OHIP бо не буде відмітки CUAET у новому WP i якщо на ти працюєш full-time. Буду дуже вдячна за інформацію! Дякую!
-
Я чула,якщо ти не виїжджала до тої країни, то довідка дійсна
-
Доброї ночі. Поясніть до якого числа можна податися на подовження ворк перміту? Розумію що до 31 грудня 2024 року невстмгаю подати на продовження ворк перміту і нерозумію що мені робити
-
Залежить від того, коли Ви приїхали до Канади
-
Это точно нужен новый кабинет? Старый аккаунт тоже создан с помощью gckey.
-
Можливо, це після подачі. До моменту подачі на ПР 1 рік. А далі не знаю нюансів.
-
1 рік - це до моменту подачі на ПР. А після подачі на ПР нюансів не знаю.
-
Можливо. Я не в курсі всіх нюансів(.