PR CUAET
-
То залежить від лбдини. Можна підготуватись по відео в ютуб, але декому треба вчителя який пояснить чого чекати. Одна історія, якщо рівень мови високий, а якщо в1 і треба на 5 здати
-
Добрий вечір. Я перепрошую за запитання, можливо воно вже обговорювалося. Підкажіть будь ласка чи зверталися ви до вчителів для підготовки до іспиту CELPIP? Дякую за відповідь
-
Негативно точно не вплине, якщо платите чемно податки. Найкраще - знайти бухгалтера і поговорити заздалегідь, але загалом тут просто
-
Дуже дякую! Загальний дохід перевищуватиме 35 тис., але саме за самозайнятість буде значно менше. Це значить, що реєструвати нічого не потрібно, і gst в моєму випадку не потрібен? Upd: Дякую за допомогу, головне - це дозволено і не вплине негативно на PR :)
-
Якщо ваш дохід не перевищує 35 тис на рік то нічого не треба, потім декларуєте податки і все. Більше- треба gst платити і з клієнтів брати
-
Тут дозволено окрім звичайної роботи бути самозайнятим. Головне податки платити
-
Добрий день, Є питання стосовно self employed діяльності. Переїхав у Канаду тиждень тому, по СUAET. Вже є заздалегідь організована локальна робота, яка починається через місяць. Але протягом цього і наступного місяця я буду отримувати дохід від попереднього працедавця, який перебуває в іншій країні. Питання наступні: - Чи дозволено емігрантам по CUAET взагалі мати селф-емплойд діяльність і дохід? Чи селф-імплойд потрібно попередньо реєструватись? - Як краще організувати отримання такого доходу - як селф-емплойд у Канаді, чи відповідно до правил попередньої країни перебування? - Чи наявність такого доходу-діяльності може негативно вплинути на отримання PR у майбутньому, з урахуванням того, що податки від неї будуть в будь-якому разі коректно сплачені і задекларовані (або як селф-емплойд, або як "закордонний дохід")?
-
"До речі розгляньте RCIC як професію" Доброго дня! Я хочу до вас у команду, Куди скидати резюме? Дякую.
-
Все повинно бути у контракті: ваш строк праці на роботодавця та санкції при односторонньому розірвані контракту до строку. Наприклад, якщо у контракті строк 2 роки і вас навчали і ви ініціюєте дострокове розірвання - з вас можуть відрахувати витрати на навчання та якись вже видани додаткові бенефіти чи ще якись його втрати чи неустойки. Це все , що може работодавець. Так як вам не потрібен LMIA бо у вас є OWP, то для чого вам саме job offer, якщо вам буде потрібен для PR стаж праці, зазвичай 1 рік?