PR CUAET
-
Дуже дякую)
-
AOS Ircc це місце де трапляються дива у поганому сенсі. Співчуваю вам. Окрім затримки запрошення в мене ще був запит у травні повторно оплатити біометрію 🥲
-
Зайдіть в свій аккаунт, той що подавалися на візу, там побачите summary of application, жміть на download в дивіться всю інфо
-
Вітаю, якщо потрібна буде допомога в отриманні довідок, пишіть в особисті допоможемо зробити за 2-3 тижні вже з перекладом готові до подання на PR
-
Мене просто ось це налякало або я щось неправильно зрозуміла?
-
Это дип почтой доставка или через что то другое?
-
Всім привіт! Які документи потрібно для виготовлення закордонного паспорту для чоловіків?
-
Теперь понятно, дякую🤩
-
apply это подать анкету. ПОДАЧА в пункте пропуска не доступна. подача доступна онлайн только. maintained status нужен тем, у кого нет действующего wp
-
не нагадаєте де шукати той акаунт?
-
полно. еще февраль и март не все получили
-
You need to be an admin to do this.
-
/ban
-
Скажіть, будь ласка, а є ще такі, хто подався на продовження WP в кінці липня та досі чекає якоїсь відповіді?
-
На сайті консульства має бути. Якщо правильно пам'ятаю: - скан-копія першої сторінки загран паспорту - витяг з Дії про несудимість повний для подання в іноземні установи - чек про оплату
-
Ласкаво вересні 2022 року
-
Якщо приїхали в вересні 2022 року
-
Добрий день, а якщо буде зміна статусу, чи можна буде продовжувати вчитись для дитини? У дитині зараз візітор рекорд, і ми плануємо податись на ворк пермім. Але візітор рекорд скоріше за все закінчиться до того часу як прийде ворк перміт. То чи можна буде продовжити вчитися після закініченя Візітор рекорд, чи може краще податися на новий візітор рекорд зараз, а вже потім на новий ворк перміт?
-
@OstapBosak
-
Дякую за інформацію. А можете будь ласка поділитися посиланням на сайт? Не можу знайти цю інформацію
12 Jan 2024, 17:45
370174/467476
5 minutes ago