PR CUAET
-
А зворотній конверт не потрібен? Чи забирати потрібно самому?
-
дякую вам 🌸 відправлення в Едмонтон ?
-
а в офіційному джерелу тиша про закриття прийому
-
Не можна до 31 березня .. Це вся інформація на сьогодні може 31 щось зміниться .,а може ні .
-
Подивіться будь ласка на сайті консульства щоб не забути нічого, бо я вже трохи забула як це було ❤️ Мені здається, що конверт можна будь який, але там має бути теж якась марка за оплату
-
Дякую А конверт якого формату? Підкажіть будь ласка
-
Я давала зворотній конверт з підписаною адресою, але я особисто подавала в Торонто, а відправляли назад поштою
-
Пришло одобрение OWP Подача 27 августа Одобрение 23 декабря Дали на 3 года. Украинский загран был просроченный, указывал российский загран как travel document.
-
Можливо хтось має посилання на запис цього вебінару?
-
Вам треба писати Канада як country of residence, якщо ви хочете отримати ворк перміт
-
В мене 2 паспорти на 2 тижні раніше були надруковані, але ніяких змін на сайті пише Ще не доставлено. Торонто
-
Так, наприклад, в Торонто без помітки СUAET в ворк перміті не надають OHIP, якщо не працюєш.
-
Подавайтесь звичайно в Турції! Головне встигнути до 31 березня! Бо після 31 березня подача на ВП на загальних умовах, а це дуже складно. Для мене наприклад це неможливо....
-
Думаю, чи замовляти DHL доставку, чи ще почекати кілька днів січня, може ще не ввели дані в систему?
-
Є сенс, бо вам в квітні 2024р видали до 2027р. А як подастеся в березні 2025р - то буде до 2028р. Ще рік додасться.
-
Скажіть будь-ласка ці повідомлення приходять на email?
-
Замовляти доставку є сенс коли паспорт тільки виготовили. За три-чотири тижні він буде запакований в диппошту і його не будуть діставати. Тому в той день коли статус паспорта змінився на виготовлений але не доставлений всі замовляють доставку.
-
Добре, дякую
-
Это вообще другое . Это для тех кто заграницей
-
Попробуйте написати email Оксані
12 Jan 2024, 17:45
370212/473288
3 minutes ago