PR CUAET
-
Так, наприклад, в Торонто без помітки СUAET в ворк перміті не надають OHIP, якщо не працюєш.
-
Подавайтесь звичайно в Турції! Головне встигнути до 31 березня! Бо після 31 березня подача на ВП на загальних умовах, а це дуже складно. Для мене наприклад це неможливо....
-
Думаю, чи замовляти DHL доставку, чи ще почекати кілька днів січня, може ще не ввели дані в систему?
-
Є сенс, бо вам в квітні 2024р видали до 2027р. А як подастеся в березні 2025р - то буде до 2028р. Ще рік додасться.
-
Скажіть будь-ласка ці повідомлення приходять на email?
-
Замовляти доставку є сенс коли паспорт тільки виготовили. За три-чотири тижні він буде запакований в диппошту і його не будуть діставати. Тому в той день коли статус паспорта змінився на виготовлений але не доставлений всі замовляють доставку.
-
Добре, дякую
-
Это вообще другое . Это для тех кто заграницей
-
Попробуйте написати email Оксані
-
Добрый день! С наступающим… а разве там не нужна прописка турецкая? Мы просто писали в посольство в Мексике и Колумбии и там «обслуживают» лишь тех у кого прописка местная
-
Я подалась 10 грудня в Торонто, дані відправлені на персоналізацію аж 27 грудня. Я теж хвилювалася, бо подивилася, що зазвичай це буває набагато швидше. Кому як пощастить, просто чекайте...
-
привіт. підкажіть будь ласка чи підходять старі радянські свідотства про народження чи варто отримати номе з України?
-
В США достатньо було адреси готелю. Але пишуть в консульство і домовляються заздалегідь. Як в Турції я не знаю.
-
Ви напевно маєте на увазі форму імм5604. Батько може підписати з канадським нотаріусом по відео звʼязку. В провінції Онтаріо дозволяється online commissioning, незалежно від того де ви знаходитесь. Вам для ПР заявки потрібна лише електронна копія форми. Якщо вас цікавить, напишіть мені на емейл olha@cgslaw.ca. Я адвокат та нотаріус в провінціях Онтаріо і Ню Брансвік
-
В виза американская закончилась еще летом, к сожалению. Спасибо!
-
Доброго усім дня. Підкажіть будь ласка, якщо я подавався на tax, а моя дружина ні (бо приїхала с дитиною тільки у лютому 2024), я не можу отримати dental care plan для дитини? Тобто обидва мають вже податися на taxи? Чи я щось не розумію, бо подав заявку на сайті, але мені кажуть що ні, не підходить (перевірте інформацію на cra). Дякую і з наступаючим!
-
Так підходить
-
Доброго дня. Хочу подати документи на child benefit. Чи потрібно знову заповнювати форму RC66 SCH. І якщо так, то які дані писати про доходи за останні 3 роки? Потрібно вказувати туди доходи в Канаді ? Бо пише ніби ті лише, які не вказував в декларації
-
Скажіть будь ласка, для оформлення паспорту дитині до 12 років, якщо батько іноземець, ніякі додаткові документи не потрібні? На сайті не вказано. Копія паспорту батька, свідоцтво про шлюб? Хочу підготуватись щоб нічого не забути.
-
Довідку про набуття громадянства просять додатково, від батька ніяких документів не потрібно і свідоцтво про шлюб також не потрібно
12 Jan 2024, 17:45
370223/470807
4 minutes ago