PR CUAET
-
Это на федеральном этапе надо?
-
Вітаю! Так ще вказати ваші tax credit , Яка у вас провінція?
-
Якщо маєте відкритий акаунт в CRA, то там є подати заявку, все онлайн. Наскільки пам'ятаю, то підгружати тільки якісь документи, нічого не заповнювала по новій.
-
Доброго дня, хотів запитати можливо хтось знає при заповненні на MPNP потрібно відповісти на питання, скільки членів родини супроводжує вас до Манітоби? Як щодо дитини яка уже народилася у Канаді її також потрібно вписувати?
-
Онлайн
-
Я відкривала на Wealthsimple і Questrade. Все працює, поповнюю і можу купувати /продавати активи.
-
Побачила таке оголошення. Питання наступне як гадаєте чи поміняють ціну на сайті для нас?! В мене мані ордер з початку грудня на січень лежить на 172кад, тому задумалася чи не доведеться доплачувати🤔
-
А ви не підкажете,якщо я знайду нового роботодавця,то вже відразу можу подаватися на AOS? І від якого роботодавця вимагати декларацію і всі документи ,від нового чи від старого з яким рік пропрацювала?
-
Пэйстабс обязательно, потому что если ее к примеру сразу выберут ей нужны за 3 последних месяца
-
Если ваш опыт будет подходить условиям и нок и дьютиз соответствовать то сразу же. Лицензия и декларация от того на которого будете работать на момент подачи
-
Добрий день. Чи хтось робив довіреність в Генеральному Консульстві в Едмонтоні? Подільтся досвідом, будь ласка. Цікавить від запису на прийом до списку документів, які необхідно додати (можливо є нюанси не вказані на оф.сайті) і оплата. Дякую!
-
Зможете одразу, головне щоб noc той самий був. всі документи зі списку , потрібно буде від нового. Від попереднього тільки лист про те що ви там працювали , з такоі по таку дату , мали стільки то годин , виконували такі то обовʼязки і отримували за це гроші. Бажано ще і paystub мати.
-
Не раніше 2016 або з моменту настання повноліття є певна обмежена сума яку ви можете внести.
-
Проблема была в том что они выслали на неправильный емайл, я сегодня звонил они выслали опять письмо, все пришло, поставил подписи отправил обратно. Будем ждать. А так спасибо за помощь
-
Ясно, онлайн ещё нормально не работает. Тогда два варианта - либо продолжать звонить, может когда то пришлют, либо назначить апоинтмент и в отделении заполнить.
-
Сорі це tfsa
-
Доброго дня, скажіть будь ласка, чи для отримання паспорту в Оттаві необхідно бронювати для цього слот? я намагався це зробити нещодавно, але мені показувало, що цей сервіс недоступний. чи хтось знає чи досі можна отримати паспорт просто прийшовши в робочий час консульства?
-
В Анкаре куча слотов. В Стамбуле нет
-
То есть в Анкаре еще принимают, верно?
-
Нет,не нужно. Я звонила в Анкару,можно без турецких документов. А в Стамбуле ДП Документ работает до 29 декабря по выдаче,а на оформление они сказали не принимают уже. Филиал прекращает работу
12 Jan 2024, 17:45
370252/450961
5 minutes ago